katherineheiglfeature
Σοου Μπιζ

Katherine Heigl: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον λαιμό

Katherine Heigl: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον λαιμό και έγινε «βιονική»

Η Katherine Heigl είναι πλέον σε καλή κατάσταση μετά από έναν «βασανιστικό» τραυματισμό στο λαιμό.

Αφού κοινοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε κήλη σε δίσκο στο λαιμό της, η 42 ετών ηθοποιός, δήλωσε την Τετάρτη ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εμφύτευση δύο δίσκων τιτανίου.

«Λοιπόν … Είμαι τώρα βιονική!! Δύο δίσκοι τιτανίου τώρα κατοικούν στο λαιμό μου και μάλλον μπορώ να σταθώ στο κεφάλι μου για ώρες … Δεν θα το δοκιμάσω ακόμα, αλλά δώστε μου λίγους μήνες και θα σας εκπλήξω!», έγραψε στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, η Heigl μοιράστηκε μια φωτογραφία της που αναρρώνει με ένα στήριγμα για τον λαιμό, μαζί με μία ακόμα στην οποία είναι στο νοσοκομείο με έναν επίδεσμο στο λαιμό της καθώς και μία φωτογραφία με την ακτινογραφία της, που δείχνει τους δύο δίσκους τιτανίου.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει πώς τραυματίστηκε, ευχαρίστησε όμως τους γιατρούς της για την απάλυνση του πόνου της.

«Είμαι τόσο βαθιά, βαθιά ευγνώμων για την απίστευτη ομάδα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που με έσωσε από τον πιο βασανιστικό πόνο που έχω βιώσει ποτέ και με ευλόγησε με μια νέα χωρίς πόνο μίσθωση ζωής! Αισθάνομαι πραγματικά ότι αξίζουν μια μεγάλη γιγαντιαία φωνή ευγνωμοσύνης και εκτίμησης, γι ‘αυτό θα τους τη δώσω!»

Η ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή ότι έπρεπε να πάει από το σπίτι της στην Utah στο Los Angeles για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας «για να αντιμετωπίσει δισκοκήλη στο λαιμό της. Η Heigl δημοσίευσε δύο βίντεο στο Instagram με τον σύζυγο της, τραγουδιστή Josh Kelley, που την ενθαρρύνει καθώς πηγαίνει σε ραντεβού με τον γιατρό.

«Δόξα τω Θεώ στο @joshbkelley που όχι μόνο ήρθε μαζί μου για να κρατήσει το χέρι μου, αλλά που μου έδωσε μια πολύ απαραίτητη κωμική ανακούφιση.» έγραψε στην μία ανάρτηση και στην άλλη πρόσθεσε, «Αυτός είναι σίγουρα ο τύπος που θέλετε να έχετε δίπλα σας κατά τη διάρκεια μιας κρίσης υγείας.».
πηγή

Related posts

Συνεχίζει τα μπάνια της η Σολωμού

Baby boom! Περιμένουν το πρώτο τους μωράκι και το ανακοίνωσαν με τον υπέρηχο του παιδιού τους!

Στα δικαστήρια η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ!

Leave a Comment