c66b4b7f9dcbd4360d9715538176c8
Γυναικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν 2 φορές σε κάστινγκ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν 2 φορές σε κάστινγκ – Τα δάκρυα για τον Θανάση Βέγγο

 

 

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, μίλησε για την καριέρα της, τα επόμενα σχέδιά της, την προσωπική της εμπειρία στα κάστινγκ και την αδυναμία της αγάπη της για τον Θανάση Βέγγο.

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που την βλέπουμε στο ρόλο του κριτή στο YFSF αλλά και στο σήριαλ της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τα παιδιά και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, συγκινήθηκε για τον Θανάση Βέγγο και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της υποκριτικής.

Για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής: «Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είμαστε όλοι μαζί».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λύγισε όταν μίλησε με τον Θανάση Βέγγο: «Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό».

Για τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο παιδιά τους: «Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα δυο μου παιδιά όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ο σύζυγός μου έχει κατανόηση, με στηρίζει. Δεν ζηλεύει, ή το κρύβει καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω προκαλέσει πολύ.

Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και με εμπιστεύεται. Είναι δραστήριος και έχει δύναμη. Μετά από 1,5 μήνα σχέσης, μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί. Μετά το πρώτο ταίριασμα πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Με τον σύζυγό μου προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον περνώντας τα χρόνια».
πηγή

Related posts

Η τέλεια σιλουέτα της Κατερίνας Παπουτσάκη!

Μήπως είναι αυτός ο λόγος που διαλύονται όλες οι σχέσεις σου

Ρωτήσαμε Τους Άνδρες… Πώς είναι η ιδανική γυναίκα για αυτούς;

Leave a Comment