ploutarox
Σοου Μπιζ

Και η δεύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου τραγουδάει εκπληκτικά – Το βίντεο που έχει σαρώσει

Γιάννης Πλούταρχος: Και η δεύτερη κόρη του τραγουδάει εκπληκτικά – Το βίντεο που έχει σαρώσει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, και “γονάτισε” το ίντερνετ από τα σχόλια…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: Όταν μιλάμε για ισχυρά γονίδια σίγουρα μπορούμε να φέρνουμε ως παράδειγμα τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.

Φέτος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του House of Fame, ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την 23χρονη Κατερίνα, τον 21χρονο Γιώργο, την 15χρονη Ελεωνόρα, την 13χρονη Παναγιώτα και τον βενιαμίν τον 11χρονο Κωνσταντίνο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο να κάνει τα δικά του βήματα στον χώρο της δισκογραφίας έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τα δικά του τραγούδια αλλά και υπογράφοντας τη μουσική σε κομμάτια άλλων καλλιτεχνών αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣΩστόσο ο Γιώργος δεν είναι το μοναδικό ταλέντο της οικογένειας.

Η μεγαλύτερη κόρη του τραγουδιστή Κατερίνα, διαθέτει μια εξίσου άρτια φωνή με τον ίδιο συχνά να δημοσιεύει βίντεο στο οποίο τραγουδούν μαζί.

Βέβαια, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γιάννης Πλούταρχος, η Κατερίνα δε θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής αλλά της φαρμακευτικής την οποία έχει σπουδάσει.

Πριν μερικές μέρες, είδαμε όμως και τον μικρό του γιο τον Κωνσταντίνο να τραγουδά σε ένα βίντεο και η αλήθεια είναι πως η φωνή του μας μάγεψε. Και ενώ νομίζαμε πως το ταλέντο της οικογένειας Κακοσαίου περιορίστηκε στα τρία από τα πέντε παιδιά, μάλλον κάναμε λάθος…

Χθες, ο Γιάννης Πλούταρχος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα ενώ μαζί του εκτός από την Κατερίνα βρίσκεται και η άλλη του κόρη Ελεωνόρα. Τα δυο κορίτσια τραγουδούν το “Μόλις χθες” και πραγματικά οι φωνές τους είναι μοναδικές.

πηγή

Related posts

«Ο κόσμος δεν με ρωτά πότε θα παντρευτώ με τον Μιχάλη» λέει η Ζέτα

Μενεγάκη: Ποια δίμετρη ξανθιά παζαρεύει να πάρει στην εκπομπή της;

Λευτέρης Πανταζής: ««Η Άντζελα είχε μείνει έγκυος και δυστυχώς δεν κρατήσαμε το μωρό»

Leave a Comment