sakis-tanimanidis1
Σοου Μπιζ

Σάκης Τανιμανίδης:  τι ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε τι ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: Ο γνωστός παρουσιαστής διανύει μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή του, και συνεχίζει να μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η επιστροφή του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη στην τηλεόραση έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Αυτή τη φορά, ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ανέλαβε να παρουσιάζει τη Φάρμα.

Ο Σάκης που διανύει μια ξεχωριστή περίοδο μιας και σε λίγους μήνες η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα θα φέρει στον κόσμο δυο κοριτσάκια, φαίνεται να απολαμβάνει αυτό το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Συχνά μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φτογραφίες και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης θέλησε να αποκαλύψει ποιο ήταν το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας να υπάρχει στο πα;ρατηρητήριό του. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα μονόζυγο προκειμένου να μπορεί να διατηρείται σε φόρμα.

«Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Related posts

Καινούργιου: Η ενόχλησή της με τα σχόλια του Happy Day: «Σχολίαζαν τόση ώρα… με ενόχλησε»

Αρσινόη

Ανθούλα Κατσιματίδη: Τι λέει για την αυτοβιογραφική παράσταση που ανέβασε.

Friends: Το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο reunion

Αλέξανδρος

Leave a Comment