unnamed
ΜΜΕ

Survivor: Ποια θα είναι η αμοιβή του διάσημου τραγουδιστή Jason Derulo

Survivor: Ποια θα είναι η αμοιβή του διάσημου τραγουδιστή – Μήνυμα από την Ανθή για τη Μαρία Βέλλη

 

SURVIVOR: Αυτό είναι το ποσό που θα λάβει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης. Το μήνυμ απου έστειλε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Μαρία Βέλλη.

Την Κυριακή αναμένεται να δούμε την ένωση των δύο ομάδων του Survivor και εδώ και αρκετές ημέρες έχει αποκαλυφθεί πως ο τραγουδιστής Jason Derulo θα δώσει το παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι.

Σήμερα, στην εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το ποσό που θα λάβει ο γνωστός τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στο πάρτι της ένωσης.

«Οδεύουμε προς το πάρτι της ένωσης, το είπε και ο Γιώργος Λιανός, την Κυριακή θα μεταδοθεί. Ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

«Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανθή Σαλαγκούδη: Το δημόσιο μήνυμα στην Άννα Μαρία Βέλλη

Οι δυο γυναίκες που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά, είχαν συνυπάρξει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στην ίδια ομάδα. Η σχέση τους παρέμεινε καλή και μετά τον επανασχηματισμό των ομάδων κάτι που φαίνεται και από το μήνυμα στήριξης που έστειλε χθες η Ανθή στην Άννα Μαρία.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, η Ανθή έκανε ένα Instastory με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία και έγραψε, “είσαι ένα πραγματικό Survivor girl και σου άξιζε πραγματικά να μείνεις στην ένωση”.

Το Πρωινό σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ο κόσμος έδιωξε την Άννα Μαρία από το παιχνίδι. Το σοκ του Ντάφι, οι λυγμοί του Τζέημς, το «σ ’αγαπώ» στον Νίκο και η αξιοπρεπής αποχώρησή της. Γλέντι στο τουίτερ με τον κορσέ του Ντάφι, ο οποίος πήρε παράταση «ζωής» για 10 ημέρες ακόμη από τον γιατρό.
πηγή

Related posts

Χρυσές Σφαίρες, οικογενειακή υπόθεση για τους stars

Αλέξανδρος

Το “Μπρούσκο” σαρώνει στην Μέση Ανατολή

Ποια τηλεοπτική σειρά κατεβάζει πρόωρα αυλαία και ποια θα την αντικαταστήσει;

Leave a Comment