mirto-alikaki
Γυναικα

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη

 

Η Μυρτώ Αλικάκη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τα σχέδιά της, την οικογένειά της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega “Σιωπηλός Δρόμος” που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο Mega, η ηθοποιός Mυρτώ Αλικάκη μίλησε στο περιοδικό OK! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως βιώνει την περίοδο του κορονοϊού, τη μητρότητα, τη σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και τον χαρακτηρισμό sex symbol.

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…

Είμαι ένας φύσει χαρούμενος άνθρωπος, τρομερά δραστήριος διανοητικά και πρακτικά, βρίσκω συνεχώς κίνητρα να κάνω τα πάντα. Το πρόβλημά μου είναι πως λόγω συνθηκών δε μπορώ να τα κάνω».

Για τη μητρότητα: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που έρχεται μετά από εσένα και καταρρίπτει οποιονδήποτε ναρκισσισμό και εγωισμό διαθέτεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να βάζει πάνω από τα παιδιά του.

Οπότε αυτό αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία, την ιεράρχηση των πραγμάτων και σου δίνει και απίστευτη δύναμη μέσα σου. Μου έχουν δώσει και συνεχίζουν να μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου σε πολύ δύσκολες στιγμές, για να παλέψω με τον Πέτρο να “αγαπηθούμε” πάλι, και γενικά σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Μου δίνουν έμπνευση και κίνητρο».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: «Με τον Πέτρο χωρίσαμε αλλά είναι απίστευτη η σχέση που έχουμε κρατήσει μετά τον χωρισμό μας. Ναι μεν δε ζούμε στο ίδιο σπίτι αλλά είμαστε οικογένεια. Έπρεπε να χωρίσουμε. Υποφέραμε και οι δυο από τον χωρισμό μας, αλλά δε μπορώ να σου πω γιατί χωρίσαμε.

Για την ακρίβεια ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρεθήκαμε. Όχι με έναν ερωτικό τρόπο αλλά με έναν πιο συντροφικό. Ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου».

Πρώην Sex Symbol σήμερα τι; «Δεν το πέρασα εύκολα. Σοκαρίστηκα. Πιο πολύ δε με έβρισκα στον όρο sex symbol. Eίμαι μια μικροκαμωμένη γυναίκα δεν έχω το προφίλ της μοιραίας, και ξαφνικά έβλεπα κάτι τίτλους στα περιοδικά που έλεγα: “Μιλάνε για άλλη”… Έχω ζήσει το τι θα πει ο κόσμος το 1992. Δεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο το να ξέρουν ή να ζητάνε να μάθουν όλοι τι κάνεις. Το συνήθισα και πλέον δε με απασχολεί».
πηγή

Related posts

Bulling δέχτηκε η Όλγα Φαρμάκη για το καλλίγραμμο κορμί της

Δε φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το λεμόνι

Η τρομακτική selfie της Μελίνας Ασλανίδου

Leave a Comment