larmoy_7
Γυναικα

Βαρβάρα Λάρμου – 8 Λέξεις: Η φωτογραφία της που «έριξε» το Instagram

Βαρβάρα Λάρμου – 8 Λέξεις: Η φωτογραφία της ηθοποιού που «έριξε» το Instagram

 

Η Βαρβάρα Λάρμου φόρεσε κάτι… ελαφρύ, και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, κερδίζοντας όπως ήταν φυσικό, μερικές εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», βρέθηκε στην παραλία την Κυριακή του Πάσχα, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία σκέτη… κόλαση.

Η Βαρβάρα Λάρμου φωτογραφήθηκε δίπλα στο κύμα, φορώντας μία αποκαλυπτική διάφανη μπλούζα, χωρίς εσώρουχο, και το Instagram ανταποκρίθηκε…

Δείτε την φωτογραφία:

Η σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» ολοκληρώνεται φέτος και η Βαρβάρα Λάρμου αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει στο νέο σήριαλ που ετοιμάζουν οι Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου.

«Δεν θα συμμετέχω στο σίριαλ αυτό. Ναι, κάνω σχέδια για την επόμενη σεζόν. Αλλά ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο», απάντησε σε σχετική ερώτηση η ταλαντούχα ηθοποιός.

Σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν παραβατικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, η Βαρβάρα Λάρμου είναι αφοπλισιτκή: «Εννοείται πως γνώριζα ότι και στον χώρο μας όπως και σε πολλούς άλλους χώρους, υπάρχει και αρρώστια και η διαστροφή και η κατάχρηση εξουσίας, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι χαρακτηριστικό μόνο του καλλιτεχνικού χώρου.

Χαίρομαι που βγήκε στην επιφάνεια για να σπάει σιγά-σιγά η αλυσίδα της πατριαρχίας του σεξισμού, της κακοποίησης και της κατάχρησης εξουσίας και τα πράγματα να μπαίνουν σε άλλες βάσεις».
πηγή

Related posts

Η Έλλη Κοκκίνου χωρίς ρετούς

Νέες μαμάδες στο σπίτι; Σας έχουμε 10 χρήσιμα tips

7 λόγοι που κάνουν τους άντρες να εξαφανίζονται

Leave a Comment