adele-13
Γυναικα

Adele: Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 57 ετών

Adele: Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 57 ετών μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Ο πατέρας της Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

H διάσημη τραγουδίστρια όπως είχε δηλώσει στα μέσα δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά τα τελευταία χρόνια είχαν επαφές. Ο λόγος της απομάκρυνσης τους ήταν το γεγονός ότι η Adele δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εγκατάλειψη που είχε βιώσει από τον πατέρα της σε παιδική ηλικία.

Σύμφωνα βέβαια με την “The Sun” παρά ότι είχαν γίνει πολλές προσπάθειες για να τα βρουν, η Adele σταμάτησε να έχει σχέσεις μαζί του, όταν ο πατέρας της το 2011 είχε πει σε συνέντευξή του ότι η κόρη του είχε “θέματα εγκατάλειψης” και αναζητούσε την αγάπη.

Ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι όταν εκείνη ήταν μόλις τριών ετών, αφήνοντας την μητέρα της Penny Adkins να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. O Evans ήταν αλκοολικός και είχε επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο στη ζωή του που η Adele δεν μπορούσε να καταλάβει.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι “απλά θέλω την κόρη μου πίσω” ενώ είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένας κακός πατέρας όσο η Adele μεγάλωνε και πως ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Επιθυμούσε να γίνει ένας κανονικός παππούς για τα εγγόνια του αλλά αυτό δεν έγινε.
πηγή

Related posts

Γυναίκα Vs Τακούνια

Έκανε τις βουτιές της και… έσπασε τα θερμόμετρα η Charlie Riina!! (ΦΩΤΟ)

Η Δούκισσα Νομικού χωρίς μακιγιάζ και με καυτό μπικίνι

Leave a Comment