jlo-1
Σοου Μπιζ

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Μαζί σε διακοπές

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Μαζί σε διακοπές 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

17 χρόνια αφού ακύρωσαν τον αρραβώνα τους, φήμες ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, γνωστοί και ως «Bennifer», είναι και πάλι μαζί, έχουν «φουντώσει».

Αφού οι δυο τους εμφανίστηκαν ξεχωριστά στη συναυλία VAX LIVE στο Λος Άντζελες την Κυριακή, 2 Μαΐου, πήγαν μαζί στο Yellowstone Club στη Μοντάνα, όπου έκαναν διακοπές μαζί για περίπου μια εβδομάδα. «Ήταν μόνοι τους», σύμφωνα με μια πηγή.

To People είχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι στη Μοντάνα, σημειώνοντας ότι ο Affleck έχει ένα σπίτι στο θέρετρο Big Sky. «Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα ήταν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη».

Τα νέα έρχονται περίπου έναν μήνα αφότου η Jennifer και ο Alex Rodriguez επιβεβαίωσαν ότι χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια μαζί.

Μέρες αργότερα, ξανασυναντήθηκαν για λίγο στο Λος Άντζελες, στα τέλη Απριλίου και μια πηγή είπε στο E! News ότι ήθελε να «επιλύσει τα πράγματα» μαζί της. Ωστόσο, ο Affleck εντοπίστηκε τότε στο σπίτι της στην πόλη. Εκείνη την εποχή, μια άλλη πηγή είπε ότι ήταν «απλά φίλοι». Αλλά το ζευγάρι κατάλαβε ότι η χημεία τους ήταν αρκετά δυνατή.

«Έχουν επικοινωνήσει ξανά όλα αυτά τα χρόνια», ισχυρίζεται δεύτερη πηγή, σημειώνοντας ότι οι δυο τους ξαναβρέθηκαν αφού επέστρεψε από τα γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Ο Affleck την πλησίασε για να δει πώς είναι και πήγαν για δείπνο μαζί μερικές φορές μέσα στον περασμένο μήνα. Είναι φυσικό μεταξύ τους και η χημεία είναι εξωπραγματική. Ξεκίνησαν από εκεί που το άφησαν την τελευταία φορά και απολαμβάνουν τη συντροφιά τώρα».

Η Jennifer και ο Affleck άρχισαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2002, ενώ γύριζαν τη διάσημη ταινία «Gigli». Ο ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του ίδιου έτους με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι Harry Winston 6.1 καρατίων.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν τους όρκους τους, το Σεπτεμβρίου του 2003, το ζευγάρι ακύρωσε το γάμο του στη Santa Barbara, California. Μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2004, επιβεβαίωσαν ότι είχαν χωρίσει επίσημα.

Το 2014, η Jennifer είπε στην εκπομπή «Today» ότι ο χωρισμός της με τον Affleck ήταν πιθανώς «ο πρώτος της μεγάλος πόνος από έρωτα». Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω έναν χρόνο αργότερα, είπε στο HuffPost Live ότι «δεν μετανιώνει» για τη σχέση τους.

«Απλώς νιώθω ότι όλα είναι μέρος της ιστορίας σου και του ταξιδιού σου και σε βοηθάει να μεγαλώσεις, αν θέλεις να το δεις», είπε, «και είμαι πρόθυμη να κοιτάξω βαθύτερα».
πηγή

Related posts

Βαλέρια Χοψονίδου-Μάνος Ιωάννου: Μένουν κάτω από την ίδια στέγη;

Η πρώτη βόλτα της Σοφίας Καρβέλα με τον μικρό Νέστορα.

Το ατύχημα που έστειλε στο χειρουργείο την Έλλη Κοκκίνου !!!

Leave a Comment