516020_v9_bc
Γυναικα

H ομιλία της Taylor Swift στα Brit Awards

H ομιλία της Taylor Swift στα Brit Awards απέδειξε γιατί άξιζε το βραβείο “Global Icon”

Ιστορία έγραψε η Taylor Swift το βράδυ της Τρίτης, 11 Μαΐου, στα Brit Awards.

Ιστορία έγραψε η Taylor Swift το βράδυ της Τρίτης, 11 Μαΐου όταν ανακηρύχθηκε Global Icon (Παγκόσμιο Ίνδαλμα) στα φετινά Brit Awards. Έγινε η πρώτη γυναίκα που λαμβάνει αυτό το βραβείο, το οποίο μέχρι τώρα έχουν λάβει μόνο 3 καλλιτέχνες!

Το βραβείο, σύμφωνα με ανακοίνωση, της δόθηκε «ως αναγνώριση του τεράστιου αντίκτυπού της στη μουσική σε όλο τον κόσμο και του απίστευτου ρεπερτορίου της. Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της στο ίντερνετ για να επισημάνει πολλά θέματα παγκοσμίως και πρόσφατα επικροτήθηκε για το έργο της που προωθεί την αποδοχή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+».

Πριν ανέβει η ίδια στη σκηνή, ένα μαγνητοσκοπημένο video με μηνύματα από τη Selena Gomez, την Annie Lennox, τη Zoë Kravitz και τον Ed Sheeran έδειξε σε όλους πόσο αγαπητή είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και από τους συναδέλφους της.

Η Selena Gomez είπε συγκεκριμένα: «Η Taylor είναι το ίδιο κορίτσι με εκείνο που γνώρισα όταν ήμουν 15 ετών. Νοιάζεται βαθιά για τους θαυμαστές της. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί να σε στηρίξω από κοντά. Το αξίζεις. Είσαι καταπληκτική».

Ο λόγος της στο βήμα των βραβείων απέδειξε γιατί της άξιζε αυτή η απονομή
Όταν ανέβηκε στη σκηνή η Taylor Swift ευχαρίστησε από καρδιάς τους συναδέλφους της λέγοντας πως αυτό το video ήταν σαν χίλιες εκπλήξεις γενεθλίων, όπου οι φίλοι σου εμφανίζονται ξαφνικά και φωνάζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όποιον αποφάσισε πως μου αξίζει αυτή τη τεράστια τιμή. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη που είμαι κομμάτι αυτής της μουσικής κοινότητας, ειδικότερα αυτή τη χρονιά που όλοι χρειαζόμασταν τη μουσική τόσο πολύ. Περισσότερο από όλα, όμως, χρειαζόμασταν τη στήριξη και τη βοήθεια που προσέφερε το προσωπικό στα νοσοκομεία. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για εμάς», δήλωσε στέλνοντας ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Δεν ξέχασε να μιλήσει και για τους καλλιτέχνες που ξεκινούν την καριέρα τους και τα νεαρά παιδιά που έχουν όνειρα. «Θέλω να με ακούσετε καλά. Καμία καριέρα δεν έρχεται χωρίς αρνητικά σχόλια, χωρίς αντιστάσεις, χωρίς εμπόδια. Αν βρίσκετε κάποια αντίσταση, τότε σημαίνει πως κάτι κάνετε σωστά. Αν νιώθετε πίεση ή κούραση, τότε σημαίνει ότι, πιθανότατα, προχωράτε. Κι αν καμιά φορά σας αντιμετωπίζουν με κυνισμό μην τους αφήσετε να σας λυγίσουν. Να θυμάστε πως ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει για εσάς. Δουλειά σας είναι να του αποδείξετε πως κάνει λάθος».

Συνέχισε ευχαριστώντας τους Βρετανούς θαυμαστές της και τους συνεργάτες της, ενώ έκλεισε με ένα μάθημα που πήρε στα 15 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική: «Αν έμαθα κάτι είναι το ότι πρέπει να κοιτάζεις γύρω σου και να βλέπεις τους ανθρώπους που πίστευαν πάντα σε εσένα και δεν σταμάτησαν να σε εκτιμούν. Ποτέ να μην τους έχεις ως δεδομένους».
πηγή

Related posts

Το Σούπερ Μοντέλο που λατρεύει αγωνιστικά αυτοκίνητα, ΟΧΙ και άδικα τα συναγωνίζεται !

admin

Βαρβάρα Λάρμου – 8 Λέξεις: Η φωτογραφία της που «έριξε» το Instagram

Αλέξανδρος

Ετοιμάζεστε για το τριήμερο; Με αυτά τα styling tips φτιάχνεται σωστά η βαλίτσα του weekend!

Leave a Comment