2011_Oprah_at_The_Cable_Show_(29902986311)_(2)
Γυναικα

Η Oprah Winfrey αποκάλυψε την ερώτηση που έκανε σε συνέντευξη και έχει μετανιώσει

Η Oprah Winfrey αποκάλυψε την ερώτηση που έκανε σε συνέντευξη και μετανιώνει ακόμη και σήμερα

Παραδέχθηκε πως ήταν μεγάλο λάθος και της άξιζε η αντίδραση της ηθοποιού.

H Οprah Winfrey είναι γνωστή για τις συνεντεύξεις που έχει κατά καιρούς κάνει σε πολύ γνωστές προσωπικότητες και τις μεγάλες ειδήσεις που έχει καταφέρει να εκμαιεύσει από αυτές.

Η 67χρονη συγγραφέας και παρουσιάστρια δεν δίστασε να παραδεχτεί, την Τετάρτη 12 Μαΐου σε podcast στο οποίο ήταν καλεσμένη, την ερώτηση που έκανε σε πολύ μεγάλη σταρ του κινηματογράφου και την οποία μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

Η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στα talk shows και το γεγονός πως έχουν αλλάξει πολύ πλέον. Στη διάρκεια της κουβέντας η Oprah αποκάλυψε πως είχε ρωτήσει τη διάσημη ηθοποιό Sally Field (Norma Rey, Ανθισμένες Μανόλιες, Φορεστ Καμπ κ.ά) αν ο τότε σύντροφός της, επίσης διάσημος ηθοποιός, Burt Reynolds (Striptease, The Dukes of Hazzard, Transformers) βγάζει το περουκίνι του όταν κοιμάται.

«Ήταν μεγάλο λάθος. Ακόμα και τώρα που το λέω ανατριχιάζω. Τη ρώτησα μόνο και μόνο επειδή μου το φώναζαν οι παραγωγοί. Ήταν αυτό που ήθελαν όλοι να μάθουν. Το έκανα λοιπόν. Και εκείνη με έβαλε στον πάγο», είπε και παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να την έχει ρωτήσει. «Μου άξιζε αυτή η αντίδραση. Ήταν ακατάλληλη ερώτηση».

Για την ιστορία ο Burt Reynolds είχε παραδεχθεί σε συνεντεύξεις του πως φορούσε πάντα περουκίνι, επειδή τα μαλλιά του ήταν αραιά. Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του, το 2018 από καρδιακή ανακοπή, είχε δηλώσει πως αν ξεκινούσε από την αρχή θα κρατούσε το φυσικό του look.
πηγή

Related posts

Μερικά SEX Tips που όλες πρέπει να ξέρουν

Πως να τον κάνεις να σε ερωτευτεί.

Το flashback της Αγγελικής Ηλιάδη

Leave a Comment