Σοου Μπιζ Χωρίς κατηγορία

Snik: Θα εντυπωσιαστείτε με τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του (Photos)

Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αποφάσισε να κάνει ο ράπερ Snik!Μετά το τροχαίο που είχε ο ράπερ Snik, έκανε μία αλλαγή στο look του!Όχι μόνο έκανε ένα ιδιαίτερο κούρεμα, όμως άλλαξε και χρώμα στα μαλλιά του!

Ο Snik έβαψε τα μισό κεφάλι του πορτοκαλί με μαύρες γραμμές! Μάλιστα, σχολίασε στο ένα στιγμιότυπο: “8 lives left (Οκτώ ζωές έμειναν)”.

Εσύ είδες την εντυπωσιακή αλλαγή, που τόλμησε να κάνει;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ κινούνταν με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, στην οδό Μαιάνδρου, για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους φαίνεται πως ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε διαχωριστική νησίδα.

Το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ευτυχώς από το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί για να ερευνήσουν το συμβάν.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, οι φήμες οργιάζουν ότι είναι ξανά μαζί με την Ηλιάνα Παπαγωργίου…

Και μπορεί ο φακός να μην τους τσάκωσε μαζί, όμως προδόθηκαν οι ίδιοι αφού μία φωτογραφία από ένα δείπνο και ένα δαχτυλίδι που φορούσε η Ηλιάνα, φάνηκε σε ένα instastory του Snik και φυσικά τα στιγμιότυπα δημοσίευσε ο γνωστός λογαριασμός, Soula Glamorous!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv η μυστική συνάντησή τους έγινε στο εστιατόριο του Νασρέτ για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας. Αφού ήπιαν το κοκτέιλ τους επέλεξαν από το μενού την μπριζόλα με φύλλο από χρυσό 24κ με πατάτες, αξίας 1.700 ευρώ… Και φυσικά ένα γλυκό για το τέλος.

Related posts

Η κόρη του Μπρους Γουίλις χωρίς σουτιέν

Θρίλερ με την αιτία θανάτου του Πρινς

Συνεργασία του Έλτον Τζον με τους Metallica

Αλέξανδρος

Leave a Comment