Μοδα & Ομορφια Χωρίς κατηγορία

Τα νέα σχέδια στις τσάντες που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα

Νέες εικόνες με τσάντες έρχονται για να μας υποδείξουν το νέο στυλ που τις ακολουθεί. Ποιες είναι αυτές άραγε στις οποίες αξίζει να ποντάρουμε;

a45

Είναι τσάντες που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Τσάντες που ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της μέρας. Με μια αδιάκριτη δύναμη, ικανές να μεταμορφώσουν ένα σύνολο ολοκληρωτικά. Ενισχύουν την αστική ατμόσφαιρα στα look που σημαίνει ότι κάποιες από αυτές ταιριάζουν και στο αυστηρό περιβάλλον της δουλειάς.

a46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κοντή λαβή και οι καθαρές γραμμές είναι ένα στυλ που σκηνοθετεί την τάση της νέας θηλυκότητας. Τη μοντέρνα κομψότητα.

 

a47

Το χρώμα του κόκκινου κυριαρχεί. Προσθέτει αίγλη σε ένα απλό τζιν, στην καρό φούστα των επαγγελματικών συναντήσεων. Σε ένα casual edgy total denim look.a48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρατηρώντας αυτή την εικόνα εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται γιατί μια κόκκινη τσάντα με απλή σιλουέτα θεωρείται στις μέρες μας must. Επιδρά μεταμορφωτικά σε κάθε μορφής styling.

a49

Το μέγεθος τους ποικίλει χωρίς να παίζει έντονα η σιλουέτα του oversized. Petite, ναι, αρκετές. Αυτές με την κοντή λαβή και το boxy άκαμπτο σχήμα.

a50

Κι αυτές μοιάζουν ακόμα πιο ιδιαίτερες και άρα πιο συναρπαστικές. Το μικρό μέγεθος τους τις καθιστά ιδανικές για κάθε στιγμή της μέρας, κατάλληλες ακόμα και για το βράδυ ξεφεύγοντας όμως από το προφανές του clutch.

 

Πηγή:marymary.gr

Related posts

Office look : ιδέες για hot εμφανίσεις

Το χρώμα που θα βλέπεις παντού τον Νοέμβριο

Μυστικά για ένα τέλειο φυσικό look

Leave a Comment