Γυναικα Σοου Μπιζ

Η Χρηστίδου λέει την ηλικία της και παραδέχεται: «Θα μπορούσα να έχω γλιτώσει πολύ πόνο στη ζωή μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον λόγο που αποσύρθηκε για κάποια χρόνια από την τηλεόραση.Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική της ζωή και όσα θα έκανε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

Γιατί είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση

«Πριν από δέκα χρόνια ασχολήθηκα πρώτη φορά με το NLP (σ.σ. νευρογλωσσικός προγραμματισμός). Έχει αλλάξει τελείως την κοσμοθεωρία μου. Ήταν και ο λόγος που σταμάτησα για αρκετά χρόνια την τηλεόραση γιατί την έκανα για πολύ λάθος λόγους, κάνοντας εκπτώσεις που δεν έπρεπε να κάνω.

Έβαζα τον εαυτό μου σε δεύτερο πλάνο. Οπότε με το NLP πήρα μια πολύ μεγάλη απόφαση, ότι θα φύγω από την τηλεόραση, θα κάνω κάτι άλλο που επίσης θα μου αρέσει και θα ξαναγυρίσω μόνο αν γίνει με τους όρους που θέλω εγώ.

Αυτό κάνει το NLP, σου δίνει την αυτοπεποίθηση να πάρεις όλα τα ρίσκα, σου δίνει αυτή τη δύναμη να πάρεις για τον εαυτό σου σημαντικές αποφάσεις που ενδεχομένως η ανασφάλεια δεν θα σε άφηνε να τις πάρεις στο παρελθόν. Με βοήθησε να προστατεύω τον εαυτό μου όλο και περισσότερο, να τον θωρακίζω, να βάζω όρια που δεν έβαζα στους ανθρώπους γύρω μου. Άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου.

Όμως στα πιο προσωπικά θέματα, το διαζύγιό μου ή αργότερα την απώλεια της μαμάς, ήταν η ψυχοθεραπεία κυρίως που με βοήθησε πολύ, γιατί εκεί πρέπει να διαχειριστείς πιο προσωπικά συναισθήματα. Και πάνω από όλα η οικογένεια και οι φίλοι μου με βοήθησαν πολύ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω αυτό το σύστημα υποστήριξης γύρω μου, τους ανθρώπους μου. Ευλογημένη».

Η ηλικία και η προσωπική ζωή

«Δεν κρύβω την ηλικία μου γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το βρίσκω λίγο αστείο και πολύ παλιακό ως κόνσεπτ. Είμαι περήφανη για τα χρόνια που έχω ζήσει. Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνω, που είμαι γερή, δυνατή, που έχω τα παιδιά μου. Κάθε χρόνος είναι ευλογία, οπότε γιατί να τον κρύβεις; Μια χαρά νιώθω που είμαι 42 και το ίδιο θα νιώθω και στα 52 και στα 62, δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα.

Θεωρώ ότι είχα εκθέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσωπική μου ζωή πριν, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν δύο παιδιά είναι κάτι που δεν μπορεί προφανώς να συνεχιστεί. Αισθάνομαι ότι αυτό το κομμάτι πρέπει να είναι πάρα πολύ προστατευμένο. Δεν είχα ποτέ τη λογική να κρύψω κάτι ή να κρυφτώ, απλά τώρα είναι πολύ διαφορετικά γιατί προτεραιότητα δεν είμαι εγώ.

Δεν το κάνω για μένα δηλαδή. Όσο υπάρχουν τα παιδιά μου και είναι μικρά, αυτό το κομμάτι το προσωπικό πρέπει να παραμείνει πολύ προσωπικό. Για εκείνα, όχι για μένα. Τότε που ήμασταν οικογένεια πάντα η έκθεση δεν αφορούσε τα πολύ βαθιά ουσιαστικά κομμάτια, ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ, της ελαφρότητας των social, δεν ήταν επί της ουσίας. Απλά τότε, επειδή αφορούσε τον πατέρα των παιδιών μου, ήταν πολύ διαφορετικό».

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω»

«Θα ήμουν πιο πονηρεμένη με τους ανθρώπους, πιο καχύποπτη γενικά. Είμαι λίγο στη “φούσκα” μου και περιμένω πάντα το καλύτερο από τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να υποψιαστώ την πονηριά, την κακία, την προδοσία.

Είμαι πολύ καθαρός άνθρωπος, δεν υπάρχει τίποτα που να κρύβω. Το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα είναι η ακεραιότητά μου, δεν είναι διαπραγματεύσιμο και μου στοιχίζει ακόμα και στη δουλειά μου.

Είμαι πολύ κακή στις δημόσιες σχέσεις, άμα σε συμπαθώ, το ξέρεις, άμα σε αντιπαθώ, πάλι το ξέρεις. Είμαι ανοιχτό βιβλίο κι έχω μες στο μυαλό μου ότι έτσι είναι όλοι. Αλλά δεν είναι».

«Όλα στο φως»

«Θα μπορούσα να έχω γλιτώσει πολύ πόνο στη ζωή μου και πολλή απογοήτευση, αν ήμουν λίγο πιο υποψιασμένη. Ήμουν παραπάνω αφελής από όσο θα έπρεπε, δηλαδή πέρα από τη γραμμή.

Ενθουσιάζομαι με τους ανθρώπους, πιστεύω ότι θέλουν πάντα το καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουν δεύτερες αναγνώσεις από πίσω, γιατί δεν λειτουργεί έτσι το δικό μου μυαλό. Και υπήρχαν άνθρωποι κοντά μου που προσπαθούσαν να με βοηθήσουν να είμαι πιο υποψιασμένη, αλλά είχα μεγάλη άρνηση. Έτσι ήταν κι η μαμά μου, χαλί να την πατήσεις. Δεν είχε κανένα όριο με τους ανθρώπους.

Έχω πέσει από τα σύννεφα πολλές φορές στη ζωή μου με πολλή φόρα. Και συνεχίζω να πέφτω. Και από γυναίκες και από άντρες. Και στη δουλειά πολύ και στην προσωπική μου ζωή.

Οι αξίες που είναι σημαντικές για μένα είναι η ακεραιότητα, η ταπεινότητα, η τιμιότητα. Δεν θα κάνω ποτέ κακό στον άλλο. Δεν θα σε προδώσω ποτέ. Αν υπάρχει κάτι μεταξύ μας, θα έρθω και θα σου το πω. Θέλω να το λύσω. Ακόμη κι αν το λύσουμε και δεν ξανακάνουμε παρέα, θα το έχουμε λύσει. Τα θέλω όλα στο φως.

Δεν μπορώ τα άλυτα καθόλου. Γιατί η ζωή μού έφερε από νωρίς σπουδαίους ανθρώπους και συνεχίζει να μου φέρνει. Και με αυτό τον τρόπο αντέχω τους λιγότερο ”σπουδαίους”».
gossip-tv.gr

Related posts

Πως να ξεφορτωθείτε την ενοχλητική μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας

Ξέρατε ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει τικ;

Αλέξανδρος

Μάσκαρα που δε λέει να φύγει; Δοκίμασε αυτούς τους φυσικούς τρόπους!

Leave a Comment