Γυναικα Σοου Μπιζ

Úrsula Corberó: H Tokyo του Casa de Papel μόνο με το κραγιόν της ποζάρει

 

H Úrsula Corberó δημοσιεύει συχνά αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στα social media. Η 33χρονη Ισπανίδα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Tokyo στο Casa de Papel, “ξαναχτύπησε”.

Συγκεκριμένα η Úrsula Corberó δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνη μπροστά σε έναν καθρέφτη, φορώντας μόνο ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

“Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του #ElCuerpoEnLlamas στη Βαρκελώνη. Μου δόθηκε μια ομάδα που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφη είναι. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το έργο με τον κόσμο”, έγραψε η σέξι Ισπανίδα ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Úrsula Corberó φωτογραφήθηκε σε διάφορα σημεία της πόλης, ωστόσο, η φωτογραφία που που «μαγνήτισε» τα βλέμματα είναι εκείνη που ποζάρει ολόγυμνη Χωρίς ρούχα και φορώντας μόνο ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, η 33χρονη ηθοποιός καλύπτει το στήθος της με τα μαλλιά της και σκύβει προς τη μεριά του καθρέφτη για να απαθανατίσει τον εαυτό της με την κάμερα του κινητού της.
instyle.gr

Related posts

3 λόγοι για τους οποίους οι νάρκισσοι είναι πιο ελκυστικοί από τους άλλους ανθρώπους

Μάνος Πίντζης: «Είμαι νάρκισσος τι να κάνω; Ντόριαν Γκρέι…»

Ξεχάστε το “duck face” τώρα ήρθε το fish gape

Leave a Comment