Μοδα & Ομορφια

Ποιο πανωφόρι σου ταιριάζει;

Μπορεί τώρα ο καιρός να κάνει το… καλοκαιρινό του διάλειμμα, αλλά το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι μπροστά. Επομένως, το πανωφόρι είναι ένα ρούχο απαραίτητο σε κάθε περίπτωση.

Παρκά, τζάκετ, blazer ή καπαρντίνα; Υπάρχουν πολλές επιλογές στη φετινή μόδα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Βρες, λοιπόν, αυτό που σου ταιριάζει.

Μαύρο δερμάτινο, αν είσαι μινιόν!

main-original-640x0c

Ένα μαύρο, κοντό δερμάτινο θα είναι ότι πρέπει, χωρίς να σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή ή ακόμη πιο μικροκαμωμένη. Συνδύασε το με ψηλόμεσο τζιν για το απόλυτο vintage-rock look και πολλά αξεσουάρ.

All time classic χακί αν είσαι

ψηλή

17

Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι το χακί παρκά, αν έχεις το ύψος που θα το «υποστηρίξει». Το μήκος σε σχέση με το χρώμα θα σου δώσει το κύρος που θέλεις.

Jacket με γουνάκι για τους μικρούς ώμους

shutterstock_130192250

Η γούνα στο πέτο του μπουφάν ήταν πολύ της μόδας πέρσι και εξακολουθεί να είναι φέτος. Στην περίπτωση που οι ώμοι είναι μικρότεροι απ ότι πρέπει το γουνάκι θα τους «καμουφλάρει»

Με καρό σχέδια για τους μεγάλους ώμους

plaid

Ένα καρό φαρδύ πανωφόρι (ή σε ίσια γραμμή) είναι ότι πρέπει για να τραβήξεις αλλού την προσοχή. Άσε που το αγαπημένο καρό των μόδιστρων είναι πάντα στη μόδα.

Blazer με κάθετες ρίγες για το μεγάλο στήθος:

blazer-me-riges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι κάθετες ρίγες είναι από τις hot τάσεις και κάνουν την σιλουέτα σου να φαίνεται πιο… ενιαία.

Καπαρντίνα με ζώνη για λεπτή μέση

lapardina-640x435

Αν ψάχνεις κάτι που να τονίσει τη «δαχτυλιδένια» μέση σου και να είναι ζεστό και βολικό, τότε μία καπαρντίνα μέχρι το γόνατο είναι η πιο chic
alphafreepress.gr

Related posts

Μαλλιά που φριζάρουν; Δεν πάει ο νους σας τι κάνει η Jennifer Aniston!

Άλλαξε το μεταβολισμό σου

Τα πιο ωραία φθινοπωρινά σχέδια για νύχια!

Leave a Comment