Μοδα & Ομορφια

Τα απαραίτητα καλλυντικά για να είσαι πάντα λαμπερή

Σίγουρα αν είστε στο πόδι όλη την ημέρα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την ομορφιά σας, οπότε καλό είναι να έχετε πάντα στο αυτοκίνητο τα απαραίτητα καλλυντικά που θα τα «βρείτε» μπροστά σας ανά πάσα στιγμή. Πολύ σημαντικό είναι να έχετε τα παρακάτω καλλυντικά στα ντουλαπάκια του αυτοκινήτου σας!

Κονσίλερ

Ένα από τα βασικά εργαλεία για το αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το κονσίλερ που είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία του μακιγιάζ. Με το κονσίλερ θα καλύψετε στο λεπτό τις ατέλειες και θα διορθώσετε τυχόν κοκκινίλες ή σπυράκια που σας κλέβουν την λάμψη.

Ξηρό σαμπουάν

Το ξηρό σαμπουάν είναι ένα πολύ σημαντικό καλλυντικό που πρέπει να έχετε μαζί σας αφού ακόμη και αν δεν προλάβατε να λουστείτε μεταμορφώνει τα μαλλιά σας και δείχνετε φρεσκολουσμένες.

Βερνίκι νυχιών

Φυσικά και το μανικιούρ δύσκολα χαλάει όμως το βερνίκι των νυχιών σας ούτε πολύ χώρο πιάνει ούτε κοστίζει και τίποτα να το έχετε μαζί. Για ένα γρήγορο πέρασμα-φρεσκάρισμα, το βερνίκι των νυχιών σας μεταμορφώνει με μια κίνηση στο αυτοκίνητο και φρεσκάρει το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας στο λεπτό.

Μάσκαρα και eyeliner

Φυσικά και πρόκειται για τα βασικά εργαλεία του μακιγιάζ! Με ένα μόνο πέρασμα με την μάσκαρα μπορείτε να αλλάξετε τελείως το βλέμμα σας και και με το eyeliner μπορετε να κάνετε θαύματα!

Ειδικά αν είστε για ώρες στο αυτοκίνητο μπορείτε να μεταμορφώσετε το πρωινό μακιγιάζ σας σε βραδινό με τη μάσκαρα και το eyeliner.
newsbeast.gr

Related posts

Σπιτική κρέμα για ξύρισμα

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας κλείνει 10 χρόνια και φέτος γιορτάζει στο Ζάππειο

Τονωτική λοσιόν με πράσινο μήλο για λαμπερό πρόσωπο

Leave a Comment