Μοδα & Ομορφια

H άνοιξη ήρθε και μας φέρνει ωραία χρώματα

5 τέλεια looks για να υποδεχτείς την πιο ωραία εποχή του χρόνου

Άνοιξη και επιτέλους ήρθε το χρώμα στη ζωή μας

Για να μην μας έρθει απότομα η αλλαγή από τα σκούρα χρώματα στα πολύ ανοιχτά, το ροζ, το γαλάζιο, το μιντ και το μοβ ήρθαν για να μας κάνουν πιο εύκολη αυτή τη μετάβαση.

Εγώ ψηφίζω μονοχρωμία (μέχρι να τη βαρεθώ) και διαλέγω το γαλάζιο και το μιντ σαν τα must χρώματα που θα φορέσω αυτές τις μέρες. Είτε έχει μουντό καιρό,είτε έχει ήλιο ,δε «χτυπάνε» στο μάτι. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς κι εσυ να τα βάλεις από το πρωί ως το βράδυ αυτό το post ,ελπίζω ,να σου λύσει όλες τις απορίες σου.

Join me…

Ξεκινάω «light» με ένα γαλάζιο παντελόνι σαν οδηγό και δημιουργώ ένα navy look με ένα λευκό πλεκτό, αθλητικά παπούτσια (για να μην γλιστρίσω στην μαρίνα, όχι τίποτα άλλο) και βάζω μια κόκκινη λεπτομέρεια/τσαχπινιά όπως τα γυαλιά μου.

IMG_2028

Συνεχίζω με το ίδιο παντελόνι (για να μην σε βάζω σε έξοδα) και δοκιμάζω την μονοχρωμία που λέγαμε πιο πάνω 😉 με ένα πλεκτό τοπ . Για να σπάσω την μονοτονία, προσθέτω ένα φουλάρι (spoiler alert σε επόμενο post θα σας πω ποσά μπορείτε να κάνετε με αυτό το φουλάρι). Αυτό το λουκ μπορείς να το ολοκληρώσεις, είτε με sneakers , είτε με γόβες σε λευκό ή κάποια απόχρωση του μπλέ.

IMG_1751

Περνάμε στο μιντ. Μην το φοβάσαι, είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα, με πολλές προοπτικές, που οι περισσότερες από εμάς το είχαμε ξεχασμένο.

Επέλεξα ένα παντελόνι σε αυτό το χρώμα με ενα λευκό τοπ για ένα απλό πρωινό λουκ. Που μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με ένα σακάκι στην ίδια απόχρωση ή σε λευκό/μπεζ χρώμα.

IMG_2036

Κρατάω το ίδιο παντελόνι και κάνω ένα πιο απογευματινό (και βραδινό αν θες) look παίζοντας με το γαλάζιο που αγάπησες πιο πάνω και προσθέτοντας ένα παλτό για το κρύο και γόβες στην ίδια απόχρωση. Είδες; Είναι τόσο γλυκό στο μάτι.

IMG_2035_copy
Και αν θες να το αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο βάζεις ένα πουκάμισο, στην προκειμένη περίπτωση επέλεξα σατέν που μου βγάζει ένα πιο “elegant” ύφος.

IMG_2032_copy

Extra tip : ό, τι και να βάλεις, όπως και αν το φορέσεις, μην ξεχάσεις ποτέ πριν φυγεις από το σπίτι να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να θυμίσεις στον εαυτό σου, ποσό ομορφη είσαι inside-out.

Hugs and kisses

Πηγή:queen.gr

Related posts

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας

H νέα τάση στο μακιγιάζ

Βρες την πλεξούδα που σου ταιριάζει περισσότερο για κάθε περίσταση

Leave a Comment