Μοδα & Ομορφια

Βόλτα στους δρόμους του Μιλάνο

Πληθωρική η μόδα της Ιταλίας, floral prints, έντονα χρώματα και το star αξεσουάρ των ημερών : η τσάντα μέσης. Trends της επόμενης άνοιξης τα οποία μπορούν να φορεθούν και τώρα συνοδευμένα από πολλά φθινοπωρινά κομμάτια.

milano2

 

Χρώματα, εκτυπώσεις, εναλλαγές στις υφές, χωρίς τίποτα να δείχνει κουραστικό. Το αποτέλεσμα απλά φλογερό. Μιλάμε όμως για την Giovanna Battagglia μια γυναίκα ισχυρή στη βιομηχανία της μόδας η οποία έχει την ικανόνητα να μετατρέψει το πολύπλοκο σε απλό.

 

milano3
Όπως θα φορεθούν στην πορεία οι μίνι φούστες : με ένα φαρδύ πουλόβερ αφήνοντας την να φανεί στο ελάχιστο.

milano4

Μαγικό το χάος όταν αναμιγνύεις ετερόκλητα κομμάτια μεταξύ τους. Κλασικά και θηλυκά συναντούν άλλα ροκ μετατρέποντας το κάθε ένα σε κάτι άλλο.

 

milano5

Το γκρίζο πουλόβερ απλό και αποτελεσματικό. Αγαπημένο των off-duty εμφανίσεων. Το έντονο eyeliner, το κόκκινο παντελόνι και η ladylike τσάντα είναι αυτά που μπορούν να το συμπληρώσουν.

 

milano6

Μαύρο ζιβάγκο και μίνι τζιν φούστα αποκαλύπτεται σαν ένας φρέσκος συνδυασμός παρά το ότι πρόκειται για δυο κομμάτια εντελώς κλασικά.

 

milano7

Ένας συνδυασμός από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

 

milano8

 

Τολμηρά αξεσουάρ για ένα total black look- εύκολο να οικειοποιηθεί από όλες.

 

milano9
Rock band T-shirts φορεμένα με ανδρόγυνα κοστούμια. Ένα κλασικό street style look το οποίο χάρις στην ροκ ένταση και στο χρώμα γίνεται ακαταμάχητο.

 

milano10

Ένα μαύρο φόρεμα σε ένα styling αιχμηρό και ταυτόχρονα ποιητικό. Η άπειρη δύναμη ενός μαύρου μάξι φορέματος,

milano11

 

Σπουδαίος τρόπος για να φορέσει κανείς το μαύρο. Ματ και γυαλιστερό εναλλάσσονται δημιουργώντας ένα εντελώς φρέσκο εφέ στο total black στυλ.

milano12

 

Πηγή : MaryMary.gr

Related posts

Διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς ανά τον κόσμο

Αποκτήστε υπέροχη επιδερμίδα

Ποια αγαπημένα σας πράγματα επιδρούν αρνητικά στο δέρμα;

Leave a Comment