Μοδα & Ομορφια

Αποκτήστε υπέροχη επιδερμίδα

Τα τελευταία χρόνια προσπαθείτε να είστε πολύ σχολαστική με κάθε βήμα της beauty routine σας, για να έχετε συνεχώς λαμπερή, απαλή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Φροντίζετε να την καθαρίζετε σωστά, να την ενυδατώνετε με τα σωστά προϊόντα ομορφιάς και να την περιποιείστε ακολουθώντας τις κατάλληλες τεχνικές.

Είστε όμως σίγουρη πως γνωρίζετε όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα; Ανακαλύψτε 5 χρήσιμα beauty tips που θα σας χαρίσουν υπέροχη επιδερμίδα.

1. Πάντα να καθαρίζετε το πρόσωπό σας

Ακόμη κι αν νυστάζετε, προσπαθήστε να είστε σχολαστική με τον καθαρισμό του προσώπου σας και το ντεμακιγιάζ . Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνεις σκόνη, ιδρώτα, προϊόντα που βαραίνουν την επιδερμίδα σας κι έτσι το επόμενο πρωί θα δείχνετε φρέσκια και λαμπερή.

2. Σωστή ενυδάτωση

Το πρόσωπό σας έχει ανάγκη από φροντίδα, προστασία και σωστή ενυδάτωση. Ειδικά, αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα θα πρέπει να την ενισχύετε τακτικά με το κατάλληλο προϊόν. Κι αν δείτε ότι το πρόσωπό σας σε “τραβάει” μέσα στη μέρα παρόλο που εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα πρωί και βράδυ, δοκιμάστε να τη χρησιμοποιήσετε και ενδιάμεσα.

3. Εφαρμόστε μία με δύο φορές την εβδομάδα τις σωστές μάσκες προσώπου

Φροντίστε να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας μία μάσκα ενυδάτωσης, καθαρισμού και λάμψης, που θα τις εφαρμόζετε μία με δύο φορές μέσα στην εβδομάδα.

Related posts

Μάσκαρα που δε λέει να φύγει; Δοκίμασε αυτούς τους φυσικούς τρόπους!

8 ιδανικά preppy look outfits για τη δουλειά

Adele: Χώρισε επίσημα από τον Simon Konecki

Αλέξανδρος

Leave a Comment