Γυναικα

Το πληθωρικό μοντέλο που έχει πλαγιάσει με 1000 άνδρες

Η Αντρέσα Ούραζ, εστεμμένη με τον τίτλο «miss Bum Bum», καλύτερα οπίσθια Βραζιλίας δηλαδή, προχώρησε σε αποκαλύψεις γράφοντας ένα βιβλίο με τη ζωή της και τις περιπέτειες της στο σεξ με 1000 + άνδρες.

Η καλλονή παραδέχεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι υπήρξε πόρνη πολυτελείας ενώ αποκαλύπτει ότι είχε κάνει σεξ με πολλούς ελεύθερους και παντρεμένους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Βραζιλίας.

«Έχω κοιμηθεί με τουλάχιστον 1.000 άνδρες. Κάποιοι από αυτούς είναι ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Έπαιρνα 7.000 λίρες την ώρα» εξομολογείται η ίδια.
Το όνομά της της 27χρονης σεξοβόμβας έχει συνδεθεί και με εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να απάτησε την πρώην του Ιρίνα Σάικ με την Μις Οπίσθια!
Η ίδια το παραδέχεται λέγοντας πως είχε μία «κανονική» σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγνώμη τόσο από τον Κριστιάνο όσο και από την Ιρίνα για τις αποκαλύψεις της.
Η 27χρονη, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τα media καθώς κόντεψε να χάσει τη ζωή της όταν τα εμφυτεύματα που είχε βάλει στα πόδια της και τα οπίσθια μολύνθηκαν.
andressa urach4 andressa urach6 andressa urach5 andressa urach2 andressa urach3 andressa urach1 andressa urach

Related posts

Η Χρηστίδου λέει την ηλικία της και παραδέχεται: «Θα μπορούσα να έχω γλιτώσει πολύ πόνο στη ζωή μου»

Αρσινόη

Νοιώθει το παιδί σας διαφορετικό? Διαβάστε το παρακάτω άρθρο

Ζήνα Κουτσελίνη: «Για να είμαι καλή μητέρα, θα πρέπει να δώσω στο παιδί μου χώρο και χρόνο. Να είναι ελεύθερη. Να είναι ανεξάρτητη»

Leave a Comment