Σοου Μπιζ

Φωτογραφίες απο το γάμο Ψυχράμη – Μακαλιά!

Στο club των παντρεμένων μπήκαν από σήμερα, Τετάρτη, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης. Το love story τους θα μπορούσε εύκολα να γίνει σενάριο ταινίας, αφού γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια και ήταν φίλοι, μέχρι που ο έρωτας «φούντωσε» και… εμφανίστηκε μπροστά μας σε τηλεοπτικό πλατό!

Ο γάμος των δύο ηθοποιών έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Δημήτρη, στον ιερό ναό της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Λάμπρο Φισφή, Κωνσταντίνο Καϊκή και Νάντια Κοντογεώργη.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα κόκκινο κάμπριο mini cooper που παραχώρησε στο ζευγάρι ένας καλός του φίλος, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσαν στα social media καλεσμένοι των νεονύμφων.

Η γνωριμία του Δημήτρη με την Αντιγόνη (την οποία όλοι γνωρίσαμε ως… Πόπη στο γνωστό τραγούδι με τον Γιώργο Νταλάρα) έγινε το 2009, σε ένα μιούζικαλ. «Το πρώτο που αισθάνθηκα για εκείνον ήταν θαυμασμός. Μου είχε φανεί πολύ γλυκός και με είχε εντυπωσιάσει με το πάθος και την αγάπη που δούλευε. Κάπως έτσι γίναμε φίλοι, και αρχίσαμε να βγαίνουμε με κοινούς γνωστούς. Το 2011 συνεργαστήκαμε ξανά και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα», έχει δηλώσει εκείνη, στο περιοδικό «Οk», στο παρελθόν.

«Εγώ νιώθω πάντα πολύ ανασφαλής στο να κάνω το πρώτο βήμα. Και νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση το έκανε το πρώτο βήμα το πιο δυνατό η Αντιγόνη. Ενώ το ήθελα πολύ ,δεν έκανα το βήμα γιατί δεν ένιωθα σίγουρος», έχει εξομολογηθεί ο Δημήτρης στην εκπομπή «Μία» του Star, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Εκείνη την περίοδο, η σχέση τους εμφανίστηκε για τα καλά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς οι δυό τους ήταν ντουέτο στο σόου του Mega «Just Τhe 2 Οf Us», όπου και έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό!

psixramh_nufh

psixramh_makalias

Related posts

Σε ρόλο ρεμπέτισσας η Ελένη Φιλίνη.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Γιάννης Αϊβάζης- Τι συνέβη;

Νίνα Λοτσάρη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Αλέξανδρος

Leave a Comment