Σοου Μπιζ

Αθώος ο Mel Gibson !!!

Η νέα περιπέτεια για τον 59χρονο star του Hollywood, ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας, όπου παρευρέθη μαζί με την σύντροφό του Rosalind Ross στο Australian Israeli Film Festival.

H φωτογράφος Kristi Miller που εργάζεται για την εφημερίδα Daily Telegraph της Αυστραλίας ισχυρίστηκε, ότι έπεσε θύμα επίθεσης από τον Mel Gibson, ότι την έβρισε και την έσπρωξε,  όταν πήγε να τον απαθανατίσει με την αγαπημένη του.
Ο ηθοποιός διέψευσε αμέσως τις κατηγορίες της, λέγοντας ότι είναι όλα ψέματα, αμέσως  διετάχθη ειδική έρευνα από τις αστυνομικές αρχές, εξετάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.

Μερικές μέρες μετά οι έρευνες της αστυνομίας του Σίδνεϊ, επιβεβαιώνουν την εκδοχή του Mel Gibson. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει καμία δίωξη εναντίον του ηθοποιού. «Η αστυνομία ολοκλήρωσε μια ενδελεχή έρευνα των ισχυρισμών μίας φωτογράφου του Σίδνεϊ και έχει καταλήξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του πελάτη μου Mel Gibson», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Christopher Murphy.

Related posts

Πανταζής: «Έχασα τον εαυτό μου στην πορεία της ζωής μου

Η Χρηστίδου λέει την ηλικία της και παραδέχεται: «Θα μπορούσα να έχω γλιτώσει πολύ πόνο στη ζωή μου»

Αρσινόη

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον μυστικό γάμο της

Leave a Comment