Γυναικα

Τι πρέπει να κάνεις μετά το χωρισμό

Ακλούθησε τα παρακάτω βήματα! Ίσως σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις πιο εύκολα!

  • Όταν είσαι έτοιμη, άλλαξε την κατάστασή σου στο facebook -είναι ανόητο να σε απασχολεί αυτό, αλλά καλό είναι αν ήσουν “σε σχέση με…” να επιστρέψεις στο single. Όσο το λες, τόσο το πιστεύεις.
  • Κάνε για μία τελευταία φορά όλα αυτά που θα σε κάνουν να πέσεις χαμηλά αλλά θα σου λύσουν απορρίες και ερωτηματικά- δες σε ποιες έκανε like και ποιες του έκαναν like στα social media, μπες και διάβασε σχόλια μεταξύ τους, θύμωσε, εκτονώσου, βγάλε συμπεράσματα. Και μετά σκέψου πως δεν του αξίζει να ασχολείσαι τόσο και υποσχέσου στον εαυτό σου πως δεν σου αξίζει ούτε εσένα να νιώθεις όπως νιώθεις.
  • Κρύψε τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει με τον πρώην σου -και τις είχες κάπου κορνιζαρισμένες. Διέγραψε κι αυτές που έχεις αποθηκευμένες στο κινητό σου -αν τις θέλεις ως αναμνηστικό μιας σχέσης πέρνα τις σε έναν υπολογιστή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι στο τηλέφωνό σου και να εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σου. Είναι πλέον παρελθόν.
  • Όταν νιώσεις έτοιμη, βγες για καφέ, ποτό, γλυκό, (ότι σου κάνει όρεξη) με τις πιο στενές σου φίλες, αυτές που εμπιστεύεσαι τη γνώμη τους και πες τους χαρτί και καλαμάρι ότι έχει συμβεί. Πες τα μία φορά για να τα βγάλεις από μέσα σου και μετά επιδίωξε να μην τα ξανασυζητήσεις, δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεις την ίδια συζήτηση συνέχεια.
  • Άφησε τον εαυτό σου να θυμώσει, να στενοχωρηθεί, να κλάψει. Εκτονώσου για να τελειώσει όλο αυτό που μέσα σου σε πνίγει.

Related posts

Παίζει με τον φακό και με λίγα ρούχα

admin

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την επείγουσα αντισύλληψη και το ellaOne

Πήλινγκ με εσπρέσο, για να μειώσεις την κυτταρίτιδα και εξπρές αδυνάτισμα!

Leave a Comment