Σοου Μπιζ

Celebrities που έκαναν κρυφό γάμο.

 Για τους star του Hollywood είναι δύσκολο να κρατήσουν μια σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Όταν πρόκειται για γάμο όμως; Yπάρχουν, κάποιοι σταρ πρώτης γραμμής που κατάφεραν να παντρευτούν χωρίς να το πάρει είδηση κανείς αλλά και χωρίς να διαρρεύσει ούτε μια φωτογραφία από την ίδια την τελετή.

Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι: Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 στη Santa Monica. Μαλιστά πολλοί από τους καλεσμένους δεν γνώριζαν ούτε καν που πήγαιναν -δεν είχαν αντιληφθεί πως πρόκειται για γάμο. Χρόνια μετά, η ίδια πόσταρε στα social της μια φωτογραφία με το νυφικό της.

zizel_kai_mpreiti

Ζόε Σαλντάνα και Μάρκο Περέγκο: Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό το γάμο του για 3 ολόκληρους μήνες. Παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 και η είδηση διέρρευσε το φθινόπωρο.

zoe_kai_marko

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 ενώ η Τζένιφερ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Φωτογραφίες από το γάμο τους δεν κυκλοφόρησαν. Τον Ιούνιο του 2015 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του μετά από 10 ακριβώς χρόνια γάμου. Φήμες θέλουν τον Άφλεκ να διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη νταντά των 3 παιδιών τους.

aflek_kai_gkarner

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι: Το διάσημο ζευγάρι έκανε έναν μυστικό γάμο τον Απρίλιο του 2008.

mpigionse_kai_tzie_tzi

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χάρντ: Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 σε μυστική τελετή που έγινε στο σπίτι τους στο Los Angeles.

tzoni_temp_kai_xarnt

Κάμερον Ντίαζ και Μπέντζι Μέιντεν: Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2015.

kameron_ntiaz_kai_meinten

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: Μπορεί να έκαναν ολόκληρη φωτογράφιση την ημέρα του γάμου τους, η οποία δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού People, αλλά κατά τη διάρκεια της τελετής στις 23 Αυγούστου του 2014 κανείς δεν γνώριζε ότι οι δυο τους παντρεύονταν.

tzoli_kai_pit

Μιράντα Κερ και Ορλάντο Μπλουμ: Μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από το 2013 αλλά το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 2010.

miranta_ker_kai_mploum

Related posts

Αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West κατέθεσε η Kim Kardashian

Αλέξανδρος

Τα νέα σχόλια που έκαναν «κουρέλι» την Σκορδά το Σαββατοκύριακο

Δίδυμα περιμένουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας

Αλέξανδρος

Leave a Comment