Ζωδια

Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο και πως επηρεάζει κάθε ζώδιο

Κριός

Η εβδομάδα ξεκίνησε με δύναμη σε ο,τιδήποτε αφορά στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε δοσοληψίες . Ίσως σε ταρακουνήσει κάπως ο απότομος τρόπος με τον οποίο μπορεί να λήξουν κάποια κακώς κείμενα, αλλά κάθε εξέλιξη θα είναι για κάλο. Η έκλειψη στις 13 του μήνα δίνει έμφαση στο πάθος και στην ηδονή μέσα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά αυτά συνυπάρχουν με έντονη κτητικότητα, ζήλια και εμμονές.

Ταύρος

Ευνοείται ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια και επαφές , οπότε όποιο σχέδιο έχεις κατά νου για βελτίωση του βιογραφικού σου ή ολοκλήρωση σπουδών , τώρα είναι η ώρα να το βάλεις μπρος. Η έκλειψη στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα συναισθηματικό κύκλο 2 περίπου ετών ο οποίος κλείνει. Η ορθοδρόμηση της κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, δείχνει πως δεν κλείνει χωρίς απώλειες, ή και μία δόση υπερβολής και δράματος!

Δίδυμοι

Μία εβδομάδα κατά την οποία όλες οι μηχανές σου δουλεύουν… ο Πλούτωνας σχηματίζει πανίσχυρες όψεις και να σου δίνει την κατάλληλη ώθηση τόσο στη συναισθηματική σου ζωή όσο και στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Η δε έκλειψη της 13/9 στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει μία εξαιρετική ιδέα, την οποία θα βάλεις σε πράξη και θα σου φέρει ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή υπεράνω πάσης προσδοκίας!

Καρκίνος

Η εβδομάδα είναι έντονα ερωτική, και φέρνει συναίσθημα πλήρωσης και ικανοποίησης. Η έκλειψη στις 13/9 μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά, φέρνοντας αναστάτωση με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Δε θα λείψουν οι υπερβολές, αλλά φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Λέων

Η έκλειψη που συντελείται στις 13/9 στο ζώδιο της Παρθένου σε ωθεί σε κάποιες υπερβολές  σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ, και να αφήσεις τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα, για τις ικανότητες και το ταλέντο σου. Μη θεωρήσεις πως είσαι αναντικατάστατος και, κυρίως, μην παρασυρθείς από μερικές ευνοϊκές συγκυρίες και δείξεις αλαζόνας. Χρειάζεσαι, ακόμα, κάποιους ανθρώπους. Επίσης, φρόντισε να είναι σαφείς σε όλους οι όροι για την κάθε εργασία που αναλαμβάνεις!

Παρθένος

Με μία έκλειψη στο ζώδιό σου στις 13 του μήνα και την Αφροδίτη ορθόδρομη, θα έλεγα πως είτε επιδιώκεις, είτε αναπολείς, μία σχέση μαθητή/μέντορα στην οποία έχεις εξιδανικεύσει. Αυτή την εξιδανίκευση να την αποφύγεις: η τελειότητα που νοσταλγείς ή φαντασιώνεσαι, κρύβεται μόνο μέσα στο μυαλό σου. Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς αυτό, τόσο το καλύτερο για εσένα.

Ζυγός

Με τα οικονομικά σου στη σέντρα σε βρίσκει η έκλειψη της 13/9, και όχι για κακό – το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Θέματα οικονομικά που έμοιαζαν να λιμνάζουν ξαφνικά ξεκινούν να προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις επαφές που μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες. Ανανέωσε το βιογραφικό σου, φόρεσε το ωραιότερο χαμόγελο σου και ξεκίνα. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τις υπερβολές τύπου «έχω δέκα και χαλάω είκοσι», γιατί είναι πολύ δύσκολοι καιροί για  πριγκίπισσες !

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου στο προσκήνιο, κι ένας κύκλος που κλείνει μετά από 2 χρόνια μαρτυρικού  είναι τα θέματα της εβδομάδας, Σκορπιέ. Ένας κύκλος που κλείνει συνεπάγεται πάντα έναν καινούργιο κύκλο που ανοίγει. Η Αφροδίτη ορθόδρομη και η έκλειψη στις 13 του μήνα μας δίνει μία ιδέα για την ένταση και το πάθος αυτού του καινούργιου κύκλου – κι όλοι ξέρουμε πως ένας Σκορπιός όταν φλέγεται, ζηλεύει, επιθυμεί κι ερωτεύεται, μόνο τότε είναι ουσιαστικά και βαθιά ζωντανός. Καλωσόρισες στην πρώτη ημέρα μίας καινούργιας ζωής!

Τοξότης

Οι υπερβολές του τελευταίου καιρού αλλά, κυρίως, η ανημπόρια  να τηρήσεις ένα πρόγραμμα καθημερινότητας, σε έχουν εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά, κι έρχεται αυτή η πολύ ισχυρή έκλειψη στην Παρθένο στις 13 του μήνα να στο φωνάξει. Ενέργεια στο μηδέν, πολλά νεύρα , συναισθηματικά ξεσπάσματα θυμού ή ανικανότητα να ελέγξεις το άγχος σου είναι μερικά μόνο από τα σενάρια των ημερών. Δεν είναι απίθανες οι κρίσεις πανικού . Υπάρχει λύση, και λέγεται ηρεμία και μεθόδευση. Ξεκίνα από να κοιμάσαι καλύτερα!

Αιγόκερως

Η έκλειψη στις 13 του μήνα και η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, μιλά πάλι για μία σχέση, υποτίθεται φιλική, που όμως κάνει την καρδιά σου να χτυπά διαφορετικά και σε κάνει να κρέμεσαι από ένα μήνυμα. Με δεδομένο το ότι διανύεις μία περίοδο ενέργειας κι ότι, λίγο ή πολύ, είσαι σε θέση να πραγματοποιείς τους στόχους που έχεις βάλει , θα έλεγα να τολμήσεις να ζήσεις, επιτέλους, και αυτόν τον έρωτα. Είναι κρίμα να μείνει μόνο στα βάθη του μυαλού σου!

Υδροχόος

Η έκλειψη της 13/9 είναι η πρώτη από μία σειρά αστρολογικών συγκυριών που θα δείξουν ,τι είσαι σε θέση να καταφέρεις για το σπίτι και τους αγαπημένους σου. Μία εργασία ή ένα project στο οποίο έχεις καταθέσει πόλλες εργατοώρες αρχίζει να αποδίδει καρπούς, και το συναίσθημα ότι κι εσύ με τη σειρά σου μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου είναι απλώς μαγευτικό! Οι κερδοφόρες ιδέες και τα ρίσκα έχουν επίσης την τιμητική τους, οπότε τώρα είναι ώρα για τόλμη. Είναι άλλωστε γνωστό ποιους βοηθά η τύχη!

Ιχθείς

Μια ψυχολογία που βελτιώνεται και η αισιοδοξία ότι επιτέλους όλα μπορούν να πάνε καλύτερα, δεν είναι και μικρά πράγματα, Ψαράκι. Ενώ όμως το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σου πάει καλά , είτε με τη βελτίωση μιας σχέσης , είτε με μία νέα γνωριμία, στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στόμα σου με συναδέλφους, ή με κατάφωρες αδικίες. Προσοχή, μην έρθεις σε αντιπαράθεση αυτές τις μέρες.

Related posts

Ζώδια και δίαιτα: χάσε γρήγορα και αποτελεσματικά κιλά

Τι δείχνει η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες για την προσωπικότητά σου;

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

Leave a Comment