Ανδρας

Τι προσέχει ένας άντρας με την πρώτη ματιά;

To ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα είναι γνωστό και δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το γεγονός επίσης ότι καμιά φορά η εμφάνιση δεν τους νοιάζει καθόλου σε σημείο μάλιστα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν έχουν έστω και το παραμικρό κριτήριο είναι επίσης γνωστό. Τα σημεία όμως που δίνουν την περισσότερη προσοχή είναι αυτά:

1. Το πρόσωπο: Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο άντρας κοιτάζει περισσότερο το πρόσωπο παρά το σώμα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό έχει μία βάση και μία λογική. Είναι διαφορετικό να σε φιλάει κάποια με σάπια δόντια, μουστάκι και σπυριά και διαφορετικό να κάνεις sex με μία χοντρούλα οι οποίες μάλιστα σύμφωνα με έρευνες είναι και εξπέρ στο κρεβάτι. Στο κάτω κάτω το σώμα διορθώνεται ενώ το πρόσωπο όχι εκτός φυσικά αν παρέμβει το νυστέρι.

2. Το σώμα: Είπαμε ότι δίνουν αρχικά βάση στο πρόσωπο, δεν είπαμε ότι δεν το κοιτάζουν και καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι αν έχετε ένα συμπαθητικό πρόσωπο και ένα θεικό κορμί τότε οι άντρες κάνουν ουρά για εσάς. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση ένας άντρας να δώσει βάση αρχικά στο σώμα και όχι στο πρόσωπο ιδίως όταν ψάχνει μόνο για sex. Όπως και να χει, ένα ωραίο στήθος, ένας στητός πισινός και δύο όμορφα και καλλίγραμμα πόδια, είναι αρκετά για να ανοίξουν αρκετές πόρτες σε μία γυναίκα, και φυσικά να γοητεύσουν και πολλούς άντρες.

3. Ο τρόπος που ντύνεται: Τον τελευταίο καιρό οι άντρες έχουν λόγο για τα ρούχα μίας γυναίκας, τα παπούτσια, τα μαλλιά, ενώ αρκεί κάποια να φοράει κάτι πρωτότυπο, σέξι το οποίο την κολακεύει, για να γοητευτούν και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της. Μία σέξι πινελιά ή ένα μοδάτο αξεσουάρ είναι ικανά να τους τρελάνουν, ενώ αυτοί που ψάχνουν για πλούσια νύφη, κυριολεκτικά σκανάρουν τις μάρκες και την ποιότητα των ρούχων για να αποφασίσουν αν θα πάνε να μιλήσουν ή θα προσπεράσουν.

4. Αν είναι θορυβώδης: Οι άντρες λατρεύουν τις δυναμικές γυναίκες που έχουν την αίσθηση του χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας. Αλλά όσο ωραία και σέξι κι αν είστε αν γκαρίζετε αντί να μιλάτε, γελάτε δυνατά και ενοχλητικά ενώ σας ξεφεύγει και κανά μπινελίκι να ξέρετε ότι έτσι δουλίτσα δεν θα κάνετε.

5. Tην παρέα της: Είστε με γυναικοπαρέα ή περιβάλλεστε από άντρες οι οποίοι βέβαια είναι όλοι φίλοι σας; Αρχικά κανένας άντρας δεν πρόκειται να πιστέψει ότι όλοι οι άντρες φίλοι σας είναι απλά φίλοι και ποτέ με κανέναν δεν συνέβη κάτι ερωτικό. Οπότε, το να βγαίνετε με 10 άντρες δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση.

Related posts

O Beckham στα γήπεδα για καλό σκοπό

Έρευνα-έκπληξη: 1 στους 4 άντρες δηλώνει ότι έχει κάθε μήνα… περίοδο!

Το Vision Concept σηματοδοτεί την επάνοδο της θρυλικής Alpine στον κόσμο της σπορ αυτοκίνησης

Leave a Comment