Μοδα & Ομορφια

Τα δαχτυλίδια που είναι στη μόδα

Midi δαχτυλίδια
Το συγκεκριμένο στυλ το έχουμε αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που μάθαμε. Στην ουσία η μόνη διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να φοράς τα δαχτυλίδια σου στην βάση των δακτύλων. Αντιθέτως, μπορείς να επιλέξεις τον εναλλακτικό και τόσο εντυπωσιακό τρόπο κατά τον οποίο μπορείς να φορέσεις τα δαχτυλίδια σου λίγο πιο πάνω.

midi_daxtilidia

Camouflage rings
Αυτό είναι ένα πανέμορφο και πάνω απ’ όλα μοντέρνο στυλ για δαχτυλίδια. Τα συγκεκριμένα κομμάτια φοριούνται στην άκρη των δακτύλων και καλύπτουν το νύχι. Συνήθως φτάνουν μέχρι το μισό δάχτυλο, δηλαδή λίγο πιο πάνω από τα midi.

camouflage_rings

Multi Finger rings
Αυτή δεν είναι μία νέα τάση της μόδας, μιας και ήδη έχει κάνει τεράστια επιτυχία το συγκεκριμένο στυλ από πέρυσι.
Μπορεί να είναι σχετικά άβολα, καθώς πιάνουν περισσότερα από ένα δάχτυλα, αλλά ένα τέτοιο δαχτυλίδι είναι το απόλυτο statment αξεσουάρ για μια γυναίκα.

multi_finger

Knuckle rings
Τα Knuckle Rings είναι το ακριβώς αντίθετο από τα midi, μιας και αντί να τα φορέσεις προς τα κάτω στα δάχτυλα σου, τα φοράς πάνω από τις αρθρώσεις των δακτύλων σου.

knuckle_rings

Open Band rings (ανοιχτά δαχτυλίδια)
Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές μιας και μπορούν να φορεθούν σε οποιοδήποτε σημείο. Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι ότι είναι ανοιχτά στην μέση της μπροστινής τους πλευράς και τις δύο άκρες τις διακοσμούν διάφορες χάντρες και σχέδια.

open_rings

Related posts

Λεβαντα : Το χρώμα της άνοιξης

Smokey eyes

Η must τάση για τα κολάν αυτό το καλοκαίρι

Leave a Comment