Σοου Μπιζ

Υπάρχουν άγνωστοι έρωτες στην τρομερή σόου μπιζ;

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λέει ο λαός μας και όλοι το ξέρουμε πως τίποτα δεν μένει κρυφό, αφού κάποια στιγμή ο Θεός τα αποκαλύπτει όλα. Μπορεί να μην έγιναν γνωστά την εποχή που εξελίσσονταν, όμως, ακόμα και μετά από χρόνια είδαν με κάποιο τρόπο το φως των μίντια…
Σε γόη των γηπέδων έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Σαμαράς, στον οποίο πριν τα ξαναβρεί με την Ελένη Φουρέιρα είχαν «χρεώσει» αρκετές αιθέριες υπάρξεις. Μία από αυτές ήταν και η παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τους… άγνωστες έρωτες «πέσαμε» πάνω στη σχέση της Έλενας Τσαβαλιά με τον Τάσο Περζικιανίδη. Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή ήταν αρραβωνιασμένη, αλλά δεν ξέρουμε αν ήταν αρραβωνιασμένη με το γνωστό ηθοποιό ή απλά σχέση…
Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν την Κλέλια Ρένεση να έχει σχέση με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Και μπορεί ο νέος αυτός έρωτας να μην είχε τελικά βάση, μάθαμε όμως ότι οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι πριν τέσσερα χρόνια.
Την εποχή που η Ελένη Μενεγάκη συνεργαζόταν στον Πρωινό Καφέ με τον Βασίλη Νομικό, οργίαζαν οι φήμες ότι κάτι έπαιζε μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια, αν και διέψευδε κατηγορηματικά τις φήμες, εκείνες… επέμεναν …βέβαια πολλάααα χρόνια πίσω ..δηλαδή παλιά ξινά σταφύλια!
«Παγωτό» μείναμε με την αποκάλυψη της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου ότι είχε 10 χρόνια σχέση με τον Μάριο Φραγκούλη. Μάλιστα, όπως είπε, έφτασαν κοντά στο γάμο, αλλά τελικά χώρισαν.
Ο Αντώνης Κανάκης, την εποχή που έκαναν το «Κομφούζιο», είχε σχέση με το τότε top model Μάνια Ντέλου. Η σχέση τους, όμως, έληξε άδοξα και όπως έλεγαν τότε, είχε στοιχίσει στον μετέπειτα «mr. Εργένη» της τιβί.
Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη ότι πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο έρωτας τους, όμως, δεν προχώρησε και οι δυο τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι.Η Πολίτη είχε επίσης ένα σύντομο φλερτ και με τον Κρατερό Κατσούλη!
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το «Πρωινό mou» έφερε στο φως την άγνωστη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με το Νίκο Γαλανό. Βέβαια, δεν το έκανε και με τον πιο… κομψό τρόπο, αφού αναφέρθηκε τόσο στους τσακωμούς του ζευγαριού, όσο και στις… ερωτικές τους επιδόσεις.
Ο Γιώργος Μαρίνος εκτός από την Κατιάνα Μπαλανίκα, είχε μία άγνωστη ερωτική σχέση και με τη Βίκυ Παγιατάκη. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπουνιάς, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και είχαν από την αρχή μία ξεχωριστή επαφή. Αργότερα η Παγιατάκη, αν και η σχέση τους ήταν έτοιμη να επισημοποιηθεί, έκανε πίσω.
Πριν η Υβόννη Μπόσνιακ γνωρίσει τον Αντώνη Ρέμο και στη ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη μπει η Ζέτα Μακρυπούλια, οι φήμες οργίαζαν για φλερτ μεταξύ τους. Η Υβόννη ήταν θαυμάστρια του Χατζηγιάννη και μάλιστα πρωταγωνίστησε, λένε, αφιλοκερδώς στο βίντεο κλιπ του «Άννα». Ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε με την ομορφιά της, ενώ δημοσιεύματα τότε υποστήριζαν ότι είχαν δει το μοντέλο να επισκέπτεται το καμαρίνι του στο REX, όπου εμφανιζόταν. Ωστόσο, ποτέ δεν έκαναν δημόσια εμφάνιση, ενώ το φλερτ έληξε σύντομα.
Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου είχαν μία σύντομη σχέση στις αρχές της δεκαετίας του 90. Τότε και οι δύο είχαν βγει από δύο διαζύγια, ωστόσο η σχέση δεν προχώρησε κι έτσι παρέμειναν δύο καλοί φίλοι.
Ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Την περίοδο εκείνη η Δήμητρα έκανε επιτυχία με τους «Απαράδεκτους», ενώΚρατερός ο ηθοποιός δεν ήταν ακόμη γνωστός.
Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Related posts

Αγοράζεις την βίλα του Σινάτρα κα παίρνεις δώρο μια… περούκα του!

Ο φακός τσάκωσε την Ντορέττα Παπαδημητρίου με το καινούργιο της σύντροφο.

Αγνοείται η μητέρα του Τομ Κρούζ

Leave a Comment