ΜΜΕ

Μιλάει πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της η Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Βίκυ Καγιά, για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η Βίκυ μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για την στιγμή που κράτησε στα χέρια της την κόρη της, Μπιάνκα.Αυτό έκανε την Ελένη Μενεγάκη,να ανοιχτεί και να μίλησει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη γέννηση της τέταρτης κορούλας της,αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα. Αφού ρωτούσα τον Σταματίου μήπως μου έβαλες κάτι άλλο μέσα;Ήμουν ευτυχισμένη όμως και ακόμα είμαι! Αυτή περίμενε αργότερα να γεννήσει, εγώ περίμενα νωρίτερα, το δικό μου δεν ήθελε να κατέβει, το δικό της πάλι βιαζόταν να βγει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.»

Η Ελένη,βγαίνοντας από το μαιευτήριο, ζήλεψε όταν είδε την επίπεδη κοιλιά της Καγιά, και να της ζητήσε… εξηγήσεις. Τότε, η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop επεσήμανε: «Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί η κοιλιά μου ήταν πλάκα όταν βγήκα από το μαιευτήριο. Πονάει λίγο η καισαρική».

Related posts

Την καρδιά της άνοιξε η Ναταλία Γερμανού στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ελένη Καρακάση: Τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν ακριβώς την περίοδο που συνέβησαν

Αλέξανδρος

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει την ομάδα του πρωινού

Leave a Comment