Σοου Μπιζ

Η απόλυτη ανατροπή: Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck περιμένουν και τέταρτο παιδί

Δείτε τις φωτογραφίες που πυροδoτούν τις φήμες που θέλουν την διάσημη ηθοποιό να διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Τι και αν έφτασαν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, εξαιτίας της παράνομης σχέσης του Alffleck με την νταντά τον παιδιών του, Christine Ouzounian; Η Garner αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον 43χρονο ηθοποιό, ενώ μία πρόσφατη εμφάνιση της, πυροδότησε τις φήμες που τη θέλουν να διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνη της. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, να φορά μία λευκή φαρδιά μπλούζα, που έδινε την εντύπωση ότι έκρυβε τη «φουσκωμένη» κοιλίτσα της.
Οι πρώτες φήμες που μιλούσαν για επανασύνδεση κυκλοφόρησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν το διάσημο ζευγάρι, εθεάθη μαζί, σε δείπνο- μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας- στο Μαλιμπού. Μετά το δείπνο η Jennifer και ο Ben πέρασαν τη νύχτα μαζί. « Το ένα έφερε το άλλο…», φέρεται να λέει φιλική πηγή του ζευγαριού.
Μάλιστα οι δύο τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, επισκέπτονται ψυχολόγο, για να μπορέσουν να σώσουν τον γάμο τους. Ο 43χρονος, μέσα από αυτή τη διαδικασία, υποσχέθηκε ότι θα κόψει το ποτό και τον τζόγο ενώ παραδέχτηκε ότι «δουλεύει πάρα πολύ».
Garner

Garner-2

Garner-3

Garner-4

Related posts

Μπορεί να είναι έγκυος, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να επιλέξει μια δαντελένια ολόσωμη φόρμα !!!

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Spotify’s Stream On

Αλέξανδρος

Η 9χρονη κόρη της Beyoncé, Blue Ivy Carter, μόλις έκανε τα πρώτα της βήματα στο modeling

Αλέξανδρος

Leave a Comment