Ανδρας

ΠΑΡ’ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.

Διάλεξε Σωστό Timing
Αυτή η εποχή είναι η ιδανική για πικ νικ. Κανόνισε το ραντεβού σας νωρίς το απόγευμα. Πάρε μαζί σου μία χοντρή κουβέρτα (κανείς από τους δύο δεν θέλει να κάτσει στο χώμα).

Οι Μεγάλοι Εξερευνητές
Θα της φανείς περιπετειώδης αν την πας σε ένα μέρος που δεν ήξερε, όπως μια απομονωμένη παραλία ή μια ταράτσα με θέα. Αν βρεθείτε σε πάρκο, μην κάτσεις στα πρώτα τραπέζια για πικνίκ που θα δεις. Προχώρα κι άλλο και βρες ένα πιο ρομαντικό σημείο.

Κανόνισε τις Λεπτομέρειες
Αγόρασε ένα παραδοσιακό καλάθι για πικνίκ (είναι σίγουρα πιο κομψό από έναν cooler). Τα περισσότερα καλάθια μάλιστα περιλαμβάνουν τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε πικνίκ, όπως ένα ανοιχτήρι, ένα ξύλο κοπής και πετσέτες.

Φάε Ελαφρά
Περιόρισε το μενού σε finger foods. Απλές και σίγουρες λύσεις είναι λίγα σάντουιτς, μία ποικιλία τυριών με κρακεράκια και μία φρουτοσαλάτα. Για επιδόρπιο διάλεξε μπισκότα σοκολάτας, μακαρόν ή μαύρη σοκολάτα.

Ποτά Εποχής
Ενα ελαφρύ και δροσιστικό κοκτέιλ με λεμόνι είναι ό,τι χρειάζεσαι. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό ή ροζέ κρασί. Απόφυγε το κόκκινο, το οποίο ανεβάζει τη θερμοκρασία κι αφήνει λεκέδες.

Related posts

H υποβρύχια selfie του Αλιάγα

Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσει ένας άντρας

Πότε ένας άντρας θεωρείται πολύ μεγάλος για να κάνει παιδί

Leave a Comment