Μοδα & Ομορφια

Ξεκίνα κι εσύ το Ice therapy!

Το ξέρω ότι η λίστα σου με τα «πρέπει», έχει αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα! Υπάρχει, όμως, κάτι που μόλις το διαβάσεις θα την ξαναγράψεις από την αρχή… για να το βάλεις στο Νο1, η περιποίηση προσώπου!

Πολλές φορές έχεις δυσανασχετήσει, πριν ακόμη τοποθετήσεις στο πρόσωπό σου την μάσκα προσώπου, γιατί από τη μία είναι ατελείωτα αυτά τα 20 λεπτά που πρέπει να περιμένεις και από την άλλη τότε σε πιάνει πάντα, εντελώς τυχαία, «νευρικό» γέλιο!

Πάμε να γνωρίσουμε, λοιπόν, την τεχνική για περιποίηση προσώπου, Ice Therapy!

Το Ice-Therapy, είναι μια τεχνική που τα αποτελέσματα τις μάσκας προσώπου διαρκούν ακόμη περισσότερο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όλο το 24ωρο, για κοκκινίλες ή πρηξίματα στο πρόσωπο, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή απλώς για να είσαι φρέσκια και λαμπερή.

Απλώς, τοποθέτησε την μάσκα στο πρόσωπό σου, πάρε δύο παγάκια από την κατάψυξη (αν δεν μπορείς να τα πιάσεις, τύλιξε τα μέσα σε λεπτή γάζα) και κάνε μασάζ σε όλο σου το πρόσωπο με φορά από την μύτη προς τα έξω.

Tip: για αποτελέσματα που θέλεις να διαρκούν ακόμη περισσότερο, τοποθέτησε πάνω από τη μάσκα προσώπου, μία διάφανη μεμβράνη και «δούλεψε» με τα παγάκια πάνω από αυτήν.

Related posts

Τα κοχύλια θα μας κατακλύσουν αυτή τη σεζόν

3 «νέοι» τρόποι να βάλεις το «παλιό» μαύρο ζιβάγκο σου.

Οι 4 κανόνες του crop top.

Leave a Comment