Ανδρας

Μην αδιαφορείς επένδυσε σε καλά αθλητικά παπούτσια!

Καθημερινά πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να αθληθούν με χαμηλής ποιότητας αθλητικά παπούτσια. Πόσο σημαντικά είναι όμως τα σωστά αθλητικά παπούτσια;

Αν αθλείστε τακτικά και μετά την άσκηση αισθάνεστε τα πόδια σας «βαριά», σίγουρα τότε έχετε επιλέξει λάθος αθλητικά παπούτσια. Η σωστή επιλογή αθλητικών παπουτσιών είναι το ίδιο σημαντική όσο και η επιλογή μιας άσκησης, όπως μας λένε οι ειδικοί πιθανότατα κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Για να δούμε γιατί είναι τόσο σημαντική η σωστή επιλογή αθλητικών παπουτσιών και πώς θα μπορέσεις να επιλέξεις τα κατάλληλα για την περίπτωσή σου.

Αρχικά αποχαιρετήστε τις φουσκάλες!
Για κάθε άθλημα υπάρχει το δικό του παπούτσι, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο για να αποφεύγονται οι τυχόν τραυματισμοί. Ας πιθανολογήσουμε καθημερινά τρέχετε φορώντας λανθασμένα παπούτσια για μπάσκετ. Έχετε φορέσει βαμβακερές κάλτσες δηλαδή έχετε κάνει ένα ακόμη λάθος για όσους τρέχουν, το ύφασμα αυτό, δημιουργεί τριβή στο πόδι. Με αποτέλεσμα που είναι γνωστό και δυσάρεστο πρησμένα πόδια με φουσκάλες και πληγές που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει με τα σωστά παπούτσια και τις σωστές κάλτσες…

Διαλέξτε την σωστή στήριξη για τα πόδια σας!

Επιλέξτε ελαφριά υλικά, όπως είναι οι αερόσολες, πάτοι με «καρφιά» για σίγουρη στήριξη στο έδαφος, δέρμα με πόρους για να αναπνέει το πόδι και χιλιάδες άλλες κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί στις μέρες μας στο είδος των αθλητικών παπουτσιών με έναν μόνο σκοπό: τη δημιουργία του ιδανικού παπουτσιού για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αναρωτιέσαι πώς θα επιλέξεις το καταλληλότερο παπούτσι μέσα στις τόσες επιλογές, ακολούθησε τα παρακάτω tips:
-Όταν δοκιμάζεις παπούτσια, φόρεσε τις κάλτσες που αντιπροσωπεύουν το άθλημά. Έτσι θα είσαι σίγουρος για την εφαρμογή του παπουτσιού.

-Συμβουλέψου τον πωλητή για την καταλληλότητα του παπουτσιού που διάλεξες. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που χρειάζεσαι.

-Ενημερώσου πώς θα συντήρησης το παπούτσι ακόμα και για το πλύσιμο τους. Θα τα διατηρήσεις σε καλύτερη κατάσταση για περισσότερο καιρό.

-Μην επηρεάζεσαι από την τελική τιμή των παπουτσιών. Αρκετές φορές, η φίρμα μαζί με το marketing, φτιάχνουν έναν «μύθο» γύρω από τα παπούτσια τους μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Διάλεξε τα παπούτσια σου βάση των πραγματικών αναγκών σου και όχι με τις ψεύτικες ανάγκες που δημιουργεί το έξυπνο marketing.

Related posts

Πως να ντυθείς ανάλογα με την ηλικία σου!

Όλοι οι σύγχρονοι άντρες κατάγονται από έναν άντρα που έζησε πριν από 190.000 χρόνια!

Μετά την κραιπάλη: 5 θεραπείες για να συνέλθεις από το hangover των γιορτών.

Leave a Comment