Γυναικα

Δεν χρειάζεσαι τα likes για να νιώσεις όμορφη

Μια καινούρια καμπάνια της εταιρείας Dove, με την ονομασία #NoLikesNeeded, προσπαθεί να σπάσει τον φαύλο κύκλο του «τσεκαρίσματος» της φωτογραφίας που μόλις ανεβάσαμε στον λογαριασμό μας προς έλεγχο των likes που πιθανόν να λάβαμε.

Σύμφωνα με την εταιρεία Dove το 60% του ενός εκατομμυρίου των κοριτσιών στη Βρετανία που δεν αισθάνονται καλά με το σώμα τους, νιώθουν ότι είναι πιο όμορφα στον εικονικό κόσμο των social media, όταν λαμβάνουν likes, αλλά νιώθουν άσχημα όταν δεν λαμβάνουν. Κι έτσι, κάνουν στόχο το κυνήγι αυτών των likes.

Ωστόσο, μία «τέλεια φωτογραφία» από την ιδανική γωνία και με τον ιδανικό φωτισμό, δεν μπορεί παρά μόνο για λίγο να σου ανεβάσει το ηθικό. Το θέμα είναι να νιώθουμε καλά και σίγουροι με τον εαυτό μας, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενισχυμένοι με αυτοεκτίμηση, κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, και φυσικά κάθε ώρα της ημέρας.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην περιγραφή του video της:

«Έχουμε ένα όραμα ενός κόσμου, όπου η ομορφιά είναι μια πηγή αυτοπεποίθησης, όχι άγχους. Η αποστολή μας είναι η επόμενη γενιά να μεγαλώσει απολαμβάνοντας μια θετική σχέση με την εμφάνισή της, βοηθώντας τα κορίτσια να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους».

Το παρακάτω video σου θυμίζει πως δεν χρειάζεσαι τα likes για να αισθανθείς καλά.

Related posts

Τεστ διατροφικών γνώσεων

Ετοιμάζεστε για το τριήμερο; Με αυτά τα styling tips φτιάχνεται σωστά η βαλίτσα του weekend!

Ποια είναι τα συμπτώματα για τον φόβο της δέσμευσης

Leave a Comment