ΜΜΕ

Γιατί διέρρηξε η αστυνομία το σπίτι της Παγιατάκη

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλημερούδια», με όλους να ανησυχούν για τη ζωή της αστρολόγου της εκπομπής, Βίκυς Παγιατάκη.

Την περασμένη Παρασκευή, τρόμαξε τους συνεργάτες της, όταν για πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια, δεν εμφανίστηκε στο στούντιο, γεγονός που έκανε τους συνεργάτες της, να ενημερώσουν ακόμα και την αστυνομία, αφού τρόμαξαν πως κάτι της είχε συμβεί. Την εξήγηση έδωσε η ίδια, λέγοντας πως πίστεψε ότι η εκπομπή δε θα έβγαινε, στον «αέρα» λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Όσα ακολούθησαν, θύμισαν αστυνομική ταινία.

«Βλέπω έξω από το σπίτι μου το 100, δύο αστυνομικούς, οι πόρτες σπασμένες, έχουν ειδοποιήσει ένα φίλο μου, η γειτονιά ξεσηκώθηκε είχε μαζευτεί να δει το θέαμα, «να βγάζουν τη νεκρή έξω»! Κάποια στιγμή αφού ουρλιάζω σκάει μύτη ο ένας Γιαννούλας από τους δύο που έχουμε στην εκπομπή και του λέω «Τι θες παιδάκι μου εσύ εδώ»; Και μου λέει: «Δεν πέθανες; Διαρρήξαμε για να βρούμε το πτώμα! Εσύ δεν έχεις αργήσει ποτέ τόσα χρόνια! Πολύς κόσμος έκλαιγε εδώ την Παρασκευή για σένα»!

Related posts

Γιατί έφυγε ο Τσιμιτσέλης την ώρα της συνέντευξής

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλη και τον Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το νέο τρέιλερ του Φερεντίνου με τη γυναίκα του!

Leave a Comment