ΜΜΕ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έλυσε τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα on air.

Πριν δύο χρόνια ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να γίνει πατέρας με τη βοήθεια μιας φίλης του που το έφερε στον κόσμο. Πήγε στο πλατό και όταν μίλησε για το γιο του αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει εξηγήσεις.
“Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή. Νομίζω ότι με προσέβαλες πριν δύο χρόνια όταν αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου” είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα.«Θέλω να σας πω ότι μεγαλώνει φυσιολογικά γιατί είχες μια αναρώτηση πριν δυο χρόνια. Αναρωτήθηκες αν μεγαλώνει φυσιολογικά κάτι που δεν θα έκανες σε άλλη περίπτωση παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί θεωρείς και μη φυσιολογική τη δική μου ζωή….»

“Εάν είπα την λέξη “φυσιολογικό” ήταν λάθος που το είπα”, δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: “Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Δεν μου το είχες πει τετ α τετ κι επειδή αυτό είχε γίνει δημοσίως ήρθα εδώ για να μου το ξαναπείς και να το ξαναπούμε δημοσίως”.

«Αν σε στενοχώρησα σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν η πρόθεσή μου αυτή», τόνισε ο Γιώργος και ο Φώτης έληξε το θέμα λέγοντας: «Επειδή είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, δέχτηκα αυτή την πρόσκληση, δέχομαι και αυτή τη συγγνώμη και έχει λήξει το θέμα».

Δείτε το βίντεο

Related posts

To αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ο.Φαρμάκη που άφησε τους πάντες με ανοιχτό στόμα .

Χριστίνα Κεφαλά: Από το My Style Rocks στο Survivor

Αλέξανδρος

Η απάντηση της Πετρούλας στο ΕΣΡ μέσω facebook

Leave a Comment