Ανδρας

Τι πρέπει να κάνει ένας πατέρας για την κόρη του

Η αγάπη μεταξύ μπαμπά και κόρης είναι μια από τις πιο δυνατές. Όσο και αν λένε οι περισσότεροι άνδρες πως θέλουν γιους, η σχέση που τελικά αποκτάνε με τις κόρες τους είναι πολύ πιο ισχυρές. Με τους παρακάτω κανόνες δεν θα φύγετε ποτέ από το μυαλό της και θα είστε πάντα ο αγαπημένος της μπαμπάκας.

Να αγαπάτε τη μητέρα της
Αν αγαπάτε, σέβεστε και τιμάτε τη σχέση σας με τη μητέρα της κόρης σας τότε θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά της. Ακόμα και αν η ζωή τα έχει φέρει έτσι και έχετε χωρίσει, θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να φέρεστε πάντα με πολύ αγάπη στη μητέρα της. Αν δεν έχετε χωρίσει να φροντίζετε να δείχνετε την αγάπη σας στη γυναίκα σας ακόμα και δημόσια μπροστά στο παιδί σας. Είναι σχεδόν σίγουρο πως αυτή η αγάπη θα αποτυπωθεί στο μυαλό της κορούλας σας και μεγαλώνοντας θα ψάχνει και αυτή να βρει έναν άνδρα που θα της φέρεται όπως φερόσασταν εσείς στη μητέρα της.

Σώστε την στις δύσκολες στιγμές
Ο μπαμπάς για μια κόρη είναι σαν ένας σούπερ ήρωα χωρίς τη στολή. Δείξτε της από μικρή ηλικία πως στα δύσκολα θα είστε πάντα κοντά της για να τη βοηθάτε να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής.

Χαρείτε την όσο υπάρχει καιρός
Μπορεί τώρα η κόρη σας να μπουσουλάει αλλά ποτέ δεν θα καταλάβετε πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ήρθε η ώρα που θα τη συνοδέψετε στην εκκλησία νυφούλα. Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο απλά να περνάει.

Παίξτε μαζί της
Μπορεί να φαίνεστε γελοίος όταν παίζετε μαζί της περνά-περνά η μέλισσα. Όπως και να’χει όμως παίξτε μαζί της ακόμα και τα πιο χαζά παιχνίδια. Κάντε την μπάνιο, αγοράστε της σκυλάκι και γενικά προσπαθήστε να μην της λέτε πάντα όχι.

Μάθετέ τις τι σχέση πρέπει να έχει με τα χρήματα
Μάθετέ την να μην ξοδεύει απερίσκεπτα χρήματα. Όσο τη διδάσκετε από μικρή κάποια πράγματα τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να σας ξεφραγκιάσει ως έφηβη ή ως νύφη.

Χορέψτε μαζί της
Μην περιμένετε να έρθει η μέρα του γάμου της για να χορέψετε με την κόρη σας. Κάντε το όσο είναι μωρό, αλλά και αργότερα. Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα από έναν μπαμπά που χορεύει με την αγαπημένη του κορούλα.

Μάθετε να λέτε όχι
Μπορεί να μην αντέχετε να της αρνηθείτε τίποτα. Όμως πρέπει να το κάνετε. Κάποια μέρα θα νιώσετε πολύ ευτυχισμένος για αυτά τα όχι που της είπατε όταν ήταν μικρότερη.

Αφήστε την να κρατάει το τιμόνι.
Θα θυμάται πάντα πως ο μπαμπάς την άφησε να οδηγήσει.

Κάντε την να πιστέψει πως είναι το ίδιο έξυπνη όσο ένα αγόρι.

Κάθε βράδυ θα σας περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσετε από τη δουλειά. Μην την κάνετε να σας περιμένει πολύ.

Μην χάσετε ποτέ τα γενέθλιά της.
Σε δέκα χρόνια δε θα θυμάται το δώρο που της είχατε πάρει αλλά θα θυμάται ότι δεν είσασταν εκεί.

Μάθετε την αγαπημένη της γεύση παγωτού. Αυτό θα σας σώσει από πολλά δράματα.

Related posts

Πώς να ρίξεις μία δεσμευμένη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Λυδία Σίμονς!

Οι sexy γιατροί του Instagram!

Leave a Comment