Μοδα & Ομορφια

Τips για να μπορείς να δείχνεις ψηλότερη

Κι όμως υπάρχουν μερικά fashion μυστικά για να δείχνεις ψηλότερη, γρήγορα, εύκολα και τόσο απλά. Δες πώς θα το πετύχεις, σύμφωνα με το misswebbie.
Επίλεξε μονοχρωμία: Ένα σύνολο στο ίδιο χρώμα αποτελεί εξαιρετική στρατηγική, αφού δημιουργεί μια κάθετη γραμμή.

monoxromia
Τα ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς, φούστες είναι ιδανική επιλογή, αφού εξισορροπούν το πάνω με το κάτω μέρος.

cilomesa_pantelonia

Ιδανικά για petite σιλουέτες είναι τα super long ή super short κομμάτια. Απόφυγε το μήκος μέχρι κάτω από το γόνατο. Οι mini είναι η κατάλληλη επιλογή, αφού δίνουν την ψευδαίσθηση του μακρύτερου ποδιού.

mini

Nude γόβες: Αποτελούν basic κομμάτι και είναι απολύτως λογικό, αφού κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Πρόσεξε, η απόχρωση του παπουτσιού θα πρέπει να είναι κοντά στο χρώμα του δέρματός σου.

nude_gobes

Flare jeans: Δίνει την αίσθηση ενός ψηλότερου ποδιού. Το κατάλληλο μήκος είναι αυτό που οριακά ακουμπάει στο έδαφος, καλύπτει δηλαδή το παπούτσι. Επίσης, πρέπει να είναι στενό στο σημείο του γονάτου και να ανοίγει μετά.

flare_jeans

Γύρνα το ρεβέρ στο παντελόνι. Είναι κάτι που γίνεται τόσο εύκολα. Γύρισέ το μέχρι το σημείο που να φαίνεται ο αστράγαλος. Η απόσταση μεταξύ του παντελονιού και του αστράγαλου δίνει την ψευδαίσθηση του ύψους και κολακεύει περισσότερο, αφού δείχνει το σημείο λεπτότερο.

 

rever

Επίλεξε μπλούζες ή φορέματα σε γραμμή V, καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος και το άνοιγμα δίνει τη ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου ύψους.

v

Pointed flat παπούτσια: Αποτελεί το hot trend shoe της σεζόν. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το. Έχει τη δυνατότητα να κολακεύει κάθε σιλουέτα και ειδικά τις μικροκαμωμένες.

flat

Related posts

Αυτά είναι τα σορτς που φοριούνται ανεξαρτήτως σωματότυπου

Φούτερ για στιλάτες και άνετες πρωινές εμφανίσεις!

Boyfriend Jean = Απίστευτη Άνεση

Leave a Comment