ΜΜΕ

Αιματηρή ληστεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 75χρονου, ο οποίος σήμερα νωρίς το πρωί, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος εντός της οικίας του, στην περιοχή του Καραβόμυλου Φθιώτιδας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο ηλικιωμένος έφερε πολλαπλά τραύματα, από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ διαπιστώθηκε αναστάτωση των εσωτερικών χώρων της οικίας, χωρίς να έχει εξακριβωθεί η αφαίρεση αντικειμένων, καθώς ο θανών διέμενε μόνος του .

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την εξερεύνηση του χώρου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ανακάλυψε νεκρό στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος ένας φίλος του που διατηρεί καφενείο κοντά στο σπίτι του θύματος και κάθε πρωί συνήθιζε να του πηγαίνει τον καφέ του στις 06:30, καθώς ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του και δυσκολευόταν πολύ τον τελευταίο καιρό να αυτοεξυπηρετείται, εξαιτίας ενός τραυματισμού από τον οποίο υπέφερε, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο ηλικιωμένος είχε προχωρήσει πριν τα capital controls στην ανάληψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού από την τράπεζα και τα έκρυβε στο σπίτι του. Αυτό μένει να το διασταυρώσουν οι Αρχές με σχετικό ερώτημα που έχουν υποβάλει στην τράπεζα.

Στον χώρο πάντως που είχε ήταν τρομερά ανακατεμένος και ειδικά το υπνοδωμάτιο, βρέθηκε ένα βιβλίο μέσα στο οποίο ο ηλικιωμένος είχε κρύψει περισσότερα από 1.000 ευρώ, τα οποία ο ή οι δράστες δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ από τον χώρο του σπιτιού ελήφθησαν τυχόν ίχνη γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων που θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση και τυχόν ταυτοποίηση των δραστών.

Related posts

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου εκτός ΑΝΤ1 μετά από 16 χρόνια.

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μέχρι πότε θα τους βλέπουμε στη Μουρμούρα;

Η αποχώρηση του Μηλιόγλου από το «NaMaSte» και η πρώτη αντίδραση!

Leave a Comment