ΜΜΕ

Ο Ουγγαρέζος μίλησε για «ΟΛΑ» στον Θέμο Αναστασιάδη

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο απολαύσαμε χθες βράδυ στη νέα του συνέντευξη. Ο παρουσιαστής του Ant1 πήγε καλεσμένο στο «Όλα πρώτη φορά» και μίλησε για όλους και για όλα.Μεγάλο μέρος της κουβέντας του με τον Θέμο Αναστασιάδη αφορούσε τη φιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τη νέα του κόντρα με την Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσον αφορά την Ζήνα Κουτσελίνη αν και ξεκίνησε αστειευόμενος ότι «εγώ είμαι φαν της Ζίνας και την παρακολουθώ με τις ζεμπεκιές και ειλικρινά το το λέω “θέλω να με προσλάβει”» στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης».

«Σχολιάσαμε με τον τρόπο που ξέρουμε εμείς και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ο τίτλος της συνέντευξης που σχολιάσαμε ήταν είναι “τρελή και διεστραμμένη”. Δεν έχουμε τίποτα με τη Ζήνα υπάρχει εκατέρωθεν δούλεμα και μπηχτές» εξήγησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Spata Live και ξεκαθάρισε ότι ποτέ του δεν θα έκανε σχόλιο για οικογένειες, συγγενείς και παιδιά: «Έξω από μένα τα σχόλια για οικογένειες και παιδιά. Ουτε το έχω κάνει ποτέ, ούτε θα το κάνω ποτέ».

Με αφορμή την τελευταία αυτή κόντρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε και τις προηγούμενες «τηλεμαχίες» με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Μάρκο Σεφερλή και εξμολογήθηκε ότι στεναχωρήθηκε πολύ. «Με τον Λιάγκα στεναχωρήθηκα περισσότερο γιατί ηταν ο μοναδικός φίλος που εκαν στο χώρο και φρίκαρα. Με πιάνει ταχυπαλμία ορισμένες φορές που τα σκέφτομαι. Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι η φιλία είναι το συνημερεύειν» άνοιξε την καρδιά του ο παρουσιαστής.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «όλοι που ασχολούμαστε με τη δουλεια αυτά έχουμε ματαιοδοξία και οι τσακωμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι σαν ο Αυτιάς να τσακωθεί με τους συνταξιούχους».

Η αλήθεια για το όνομα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε, επίσης, στον Θέμο και τη Δούκισσα το πραγματικό του επίθετο. «Ο προπαππός μου ήταν ο Γιώργης που με τον Εμφύλιο έφυγε και πήγε στην Αίγυπτο. Εκεί δουλευε με Ούγγρους και του έμεινε το “Ουγγαρέζος” γιατί όλοι έψαχναν αυτόν που κάνει δουλειές με τους Ούγγρους. Το πραγματικό μου όνομα είναι Χατζηδημητρίου γιατι έχω ρίζες από Κύπρο και ο προπαππούς μου βαφτίστηκε στα Ιεροσόλυμα».

Το LSE και τα βιογραφικά

«Διαβάζω πολιτική επικοινωνία, μου αρέσει και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ. Δεν σας κρύβω ότι τώρα που δυσκολεύθηκαν τα πράγματα σκέφτηκα τι εναλακκτική είχα» είπε, επίσης, ο παρουσιαστής ενθυμούμενος ότι «όταν γύρισα από το LSE έστειλα 300 βιογραφικά μου στους 300 της Βουλής». «Αλλά όλοι με ρωτούσαν τι ψηφίζω, αν είμαι σε κλαδική κτλ. Και μάλιστα μου έλεγαν μην μας πεις ψέματα γιατί θα βρούμε τι ψηφίζει η οικογένειά σου. Εγώ πιστεύω ότι αυτός που αναλαμβάνει την εικόνα του βουλευτή δεν πρέπει να είναι χρωματισμένος» θυμήθηκε για το παρελθόν.

Όσον αφορά τον Τσίπρα παρατήρησε ότι «ο Αλέξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ». «Αν εξαιρέσεις τον Φίλη με αυτό που έκανε δεν υπάρχει άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πήρε όλο πάνω του και ό,τι έχει ζητήσει το έχει πάρει. Αυτό που έχει θέσει ότι θα βάλει γραβάτα αν έρθει το κούρεμα, μου αρέσει. Ωραίο και που είπε mea culpa γιατί δείχνει συνέπεια. Ο κόσμος θέλει να ξεφύγει από αυτό που τον πλήγωσε εξ ου και η εικόνα αυτής της Βουλής».

Σχολιάζοντας, δε, το φαινόμενο Βασίλης Λεβέντης αρκέστηκε στο ότι «φαντάσου πόσο ανάγκη έχει η μισή Ελλάδα να βγει ένας άνθρωπος να μην φέρει το μαύρο χρώμα όλων των προηγουμένων».

Related posts

Ποιο είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα

Το νέο τρέιλερ του Φερεντίνου με τη γυναίκα του!

In Person: Η ελληνική εφαρμογή που θα… ζωντανέψει τις ανθρώπινες σχέσεις

Leave a Comment