Μοδα & Ομορφια

7 Κόπλα Ομορφιάς που αξίζει να γνωρίζεις

Όσα κόλπα ομορφιάς και να ξέρεις δεν είναι ποτέ αρκετά! Αν σου αρέσει και εσένα να ασχολείσαι με την ομορφιά και να βρίσκεις τρόπους που μπορείς να την αναδείξεις καλύτερα, δοκίμασε τα κόλπα που θα βρεις εδώ, για να είσαι περιποιημένη από το πρωί ως το βράδυ!

Για να αποκτήσεις όλα τα προϊόντα ομορφιάς θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν επιστρατέυσεις την δημιουργηκότητά σου όμως μπορείς να γλιτώσεις την τσέπη σου και να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1.Κοτσίδα σε 2 λεπτά: Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου. Χώρισέ τα σε 2 μέρη και στριφογύρισε τα. Στη συνέχεια τύλιξε με διαφορετική φορά τα δύο μέρη και ασφάλισε με τσιμπιδάκια.

2.Κάλυψε τους μαύρους κύκλους: Το ξενύχτι του προηγούμενου βραδιού μπορεί εύκολα να καλυφθεί απλώνοντας το concealer σε τριγωνικό σχήμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια για καλύτερη κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα.

3.Τσέκαρε το μακιγιάζ στο αμάξι: Το αμάξι σου έχει τον καλύτερο φωτισμό για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου. Γιατί πολλές φορές όταν βαφόμαστε το πρωί υπό το φως του μπάνιου, βάζουμε πολύ περισσότερο μακιγιάζ από ότι χρειαζόμαστε. Μπορείς έτσι να γλιτώσεις το να μοιάζεις με κλόουν!

4.Πως να κάνω τα χείλη μου να φαίνονται σαρκώδη: Μπορείς εύκολα να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γεμάτα. Βάλε κόκκινο κραγιόν σε μια απόχρωση που να σου ταιριάζει. Στη συνέχεια, με ταμποναριστές κινήσεις βάλε μια παστέλ, ροζ σκιά στο κάτω χείλος.

5.Πουά νύχια με hansaplast: Αν σου αρέσει το γλυκό και girlie nail art, σίγουρα έχεις δοκιμάσει τα πουά νύχια! Αν θες να γλιτώσεις τα λεφτά που θα έδινες στις τεχνήτριες στα ινστιτούτα αισθητικής, για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, βάλε ένα hansapast άνοιξέ του τρύπες πέρνα το μανό από πάνω και είσαι έτοιμη!

6.Lipstick που δε φεύγει: Αν θέλεις να φορέσεις το κραγιόν σου και να μην φεύγει απο την θέση του όλη την ημέρα. Απλώσε το lipstick σου, πάρε λίγο χαρτί υγείας και ακούμπησέ το στα χείλη σου. Στην συνέχεια με ένα πινέλο άπλωσε λίγη διάφανη πούδρα, για να το σετάρεις.

7.DIY ψεύτικες βλεφαρίδες: Αν θέλεις οι βλεφαρίδες σου να δείχνουν πολύ μακρύτερες, χρησιμοποίησε ταλκ! Βάλε μια στρώση μάσκαρα και με τη βοήθεια μιας μπατονέτας άπλωσε λίγη ταλκ. Τώρα βάλε τη 2η στρώση και είσαι έτοιμη.

Related posts

Οι 10 συνδιασμοί για Βινίλ

Ροζ κοτλέ παντελόνι : Μια από τις πιο HOT τάσεις του χειμώνα

Η Τάμτα έκανε ένα χτένισμα που θέλουμε όλες αυτό το Σ/Κ!

Leave a Comment