Ανδρας

6 Τρόποι για να δέσεις το κασκόλ σου!

Εκτός από το ζεστό ανδρικό μπουφάν σου,  χρειάζεσαι και ένα αντρικό κασκόλ, για να σε κρατάει ζεστό. Δες, 6 τρόπους για το πως να δέσεις το κασκόλ σου!

 

Κι ενώ ξέρω ότι αγαπάς τα κασκόλ, ξέρω επίσης ότι τα αποφεύγεις, γιατί δεν ξέρεις πως να τα δέσεις σωστά. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 6 ειδών κόμπους για κασκόλ, ώστε να επιλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στα κυβικά σου.

 

 

6 Εύκολοι κόμποι για αντρικά κασκόλ

 

Το κλασσικό δέσιμο

desimo-kaskol-classiko

Όταν έξω κάνει κρύο, αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, για να παραμείνεις ζεστός και παράλληλα στιλάτος. Διάλεξε ένα ανδρικό κασκόλ ουδέτερου χρώματος, όπως μαύρο, σκούρο πράσινο ή μπλε. Δίπλωσέ το στη μέση και πέρασε το γύρω από τον αυχένα σου. Στη συνέχεια, πέρνα την άκρη του κασκόλ, μέσα από την τρύπα που δημιούργησες και σφίξε καλά. Αυτό το στυλ δεσίματος ταιριάζει από φούτερ, μέχρι με πιο επίσημα ανδρικά πουλόβερ.

Το σοφιστικέ

sofistike-desimo-kaskol

Αν θέλεις να φορέσεις το κασκόλ σου στο γραφείο, σε κάποιο επίσημο meeting ή συγκέντρωση, τότε αυτό το δέσιμο είναι πιο κατάλληλο, από ότι είναι το κλασσικό. Χώρισε το με το μάτι περίπου σε 3 μέρη. Τοποθέτησε το 1/3 στα αριστερά του λαιμού σου, στριφογύρισε μία φορά και άσε την περισσευούμενη άκρη να κρέμεται.  Έτσι μπορείς να δέσεις το κασκόλ σου, όταν επιλέξεις να φορέσεις πουκάμισο, σακάκι ή καπαρντίνα.

Το κολεγιακό

desimo-andriko-kaskol

Αν θέλεις να έχεις αυτόν τον cool και νεανικό αέρα του φοιτητή πανεπιστήμιου ή του νέου επίκουρου, επέλεξε αυτό το στυλ. Μπορείς να φορέσεις το κασκόλ σου με δύο τρόπους. Είτε το κρεμάς από τον αυχένα σου, είτε το σφηνώνεις κάτω από το πέτο του σακακιού σου.

Το κυριλέ

desimo-gravatas-kaskol

Αυτό το είδος δεσίματος θα σου θυμίσει τρόπο δεσίματος γραβάτας. Και όντως είναι εμπνευσμένο από εκεί.  Για να το καταφέρεις βάλε το ανδρικό αξεσουάρ, ώστε να κρέμονται δύο ίσες άκρες. Στη συνέχεια, πάρε το δεξί μέρος και φτιάξε ένα «Χ», όπως στη φωτογραφία. Ύστερα, πέρνα τη δεξιά άκρη από μέσα και προς τα έξω και σφίξτο με κατεύθυνση προς το λαιμό. Τέλος, ασφάλισε τις 2 άκρες μέσα από το σακάκι ή την καπαρντίνα σου.

Το ιντελεκτουάλ

foreseis-andriko-aksesouar

Αυτό το δέσιμο ανδρικού κασκόλ, το προτιμούν οι καλλιτέχνες, όσοι αγαπούν τη μουσική ή τα ταξίδια. Συνήθως το φοράς για να δώσεις στο casual ντύσιμο σου, ένα ιδιαίτερο στυλ. Για να το πετύχεις, πέρνα το κασκόλ από τον αυχένα σου, ώστε η μία άκρη να είναι μακρύτερη. Πάρε τη μακριά άκρη και κρέμασε την από τον ώμο σου. Αν το ανδρικό φουλάρι που έχεις είναι μακρύ, μπορείς να το στριφογυρίσεις μια φορά γύρω από το λαιμό σου.

Το casual δέσιμο κασκόλ

kaskol-casual-desimo

Για να αναβαθμίσεις το καθημερινό ντύσιμο σου, αλλά παράλληλα να είσαι και απλός, πρέπει να δέσεις το φουλάρι σου με αυτό τον τρόπο. Ακούμπησε την μία άκρη του κοντά στο λαιμό σου και άρχισε να τυλίγεις. Ασφάλισε τις δύο άκρες και δώσε όσο όγκο χρειάζεσαι. Αν θέλεις να φορέσεις πουλόβερ με ανοιχτό χαμόγελο ή V, καλύτερα να επιλέξεις τον κυριλέ κόμπο.

Related posts

Η σέξι φωτογράφηση της Beyonce

Πως θέλουν οι γυναίκες να ντύνονται οι άντρες;

Η Χριστίνα Στεφανίδη ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία

Leave a Comment