Ανδρας

Τι πρέπει να κάνεις όταν γκρινιάζει η κοπέλα σου;

Όλες οι σχέσεις έχουν δυσκολίες, ειδικά εκείνες τις αφόρητες ημέρες που γκρινιάζει η κοπέλα σου και εσύ απλά δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως να φερθείς.

Βέβαια πολλά μπορεί να φταίνε που της βγαίνει η γκρινιάρα από μέσα της, αν και το πιο συνηθισμένο είναι εκείνες οι 5-6 ημέρες κάθε μήνα που της φταίνε τα πάντα, σε συνδυασμό με κάποια άλλα ψιλοπράγματα.

 

Μπορείς όμως να την ηρεμήσεις κάνοντας 5 πράγματα που περιμένει εκείνη την στιγμή από εσένα!

 

 

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν γκρινιάζει η κοπέλα σου

 

Αγκάλιασε την

zeugari agkalia

Παίρνοντας την μια τρυφερή αγκαλιά η ορμόνη της ωκυτοκίνης απελευθερώνεται, ανακουφίζοντας την από το στρες και το άγχος της στιγμής.

Και πραγματικά από το να προσπαθήσεις  εκείνη την στιγμή να βρεις λόγια για να την κάνεις να αισθανθεί καλύτερα, είναι προτιμότερο να την σφίξεις στην αγκαλιά σου χωρίς να μιλήσεις και να την κάνεις να αισθανθεί ότι είσαι εκεί για εκείνη, μιας και ακριβώς αυτό είναι που χρειάζεται.

 

Άκουσε την

Όλες οι γυναίκες θέλουν ο σύντροφος τους να ακούει τα προβλήματα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται την βοήθεια του, καθώς ξέρουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους και μόνες τους.

Απλά λοιπόν η κοπέλα σου θέλει να βγάλει το παράπονο από μέσα της και να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι να κατανοήσεις τον λόγο που την έκανε να γκρινιάζει.

 

Κάνε της κοπλιμέντα

sxesis simvoules

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, εμείς οι γυναίκες όταν έχουμε τις μαύρες μας έχουμε την συνήθεια να υποτιμούμε τον εαυτό μας και να πιστεύουμε ότι τα πάντα επάνω μας είναι λάθος.

Άρα τι καλύτερο από το να της υπενθυμίσεις όλα τα θετικά της στοιχεία, όλα εκείνα που σε έκαναν να την ερωτευτείς, είτε αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση είτε τον χαρακτήρα της.

 

Να είσαι καλός και υπομονετικός

Το μόνο εύκολο εκείνη την στιγμή είναι να εκνευριστείς και να κάνεις τα πράγματα ακόμη χειρότερα, οπότε το ιδανικό θα ήταν να της δείξεις με πράξεις την αγάπη σου.

Ρώτησε την αν μπορείς να κάνεις κάτι για να την κάνεις να ηρεμήσει και πρότεινε της να πάτε μια βόλτα οι δυο σας για να της φύγει η ένταση, ώστε να νιώσει ότι θέλεις να την φροντίσεις.

 

Δώσε της λίγο χρόνο για τον εαυτό της

gineka mpanio

Ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στην μέση η καλύτερη λύση είναι να τα αναλάβεις εσύ για να την ξεκουράσεις, είτε αυτό σημαίνει να τα πάρεις να πάτε μια βόλτα και να την αφήσεις να ηρεμήσει κάνοντας ένα αφρόλουτρο, είτε να παραγγείλεις απ” έξω για να μην χρειαστεί να μαγειρέψει.

Στην ουσία μια ατμόσφαιρα αγάπης και σεβασμού σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα και θα καταφέρει να αλλάξει την διάθεση της συντρόφου σου.

Related posts

Σχεδόν γυμνή η Britney Spears στη σκηνή των Teen Choice Awards

Πως να πετύχεις το τέλειο ανδρικό boho style

Η F-Type SVR έχει τις προδιαγραφές να γίνει ο επόμενος κυρίαρχος στη ζούγκλα των δρόμων

Leave a Comment