Ανδρας

6 Συμβουλές styling για άνδρες με αραιά μαλλιά!

Υπάρχουν αρκετές θεραπείες για την τριχόπτωση, οι οποίες βέβαια είναι αρκετά δαπανηρές και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Αν δεν ακολουθήσεις καθημερινά μια διαδικασία φροντίδας, δεν πρόκειται να δεις τα αποτελέσματα που τόσο επιθυμείς.

Φρόντισα όμως και σου βρήκα μερικές συμβουλές styling, οι οποίες είναι ειδικά για τους άνδρες με αραιά μαλλιά. Φυσικά, δεν εγγυούνται ότι θα σου φέρουν πίσω τα χαμένα σου μαλλιά, αλλά ότι θα φαίνεσαι πολύ πιο περιποιημένος και αρκετά πιο πλούσια μαλλιά.

 

Συμβουλές styling για να φαίνονται πιο πλούσια τα μαλλιά σου

 

Λούσου πιο συχνά

Όσοι άνδρες βλέπουν τα μαλλιά τους να μειώνονται, πιστεύουν πως δεν πρέπει να τα πειράζουν συχνά, άρα ούτε και να τα λούζουν, για να μην χάσουν περισσότερα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Αντιθέτως, θα πρέπει να τα λούζεις καθημερινά, ώστε να διεγείρεις και να ενεργοποιήσεις το τριχωτό της κεφαλής σου.

Έτσι να μαλλιά σου θα έχουν όγκο και θα απομακρύνεις την λιπαρότητα, για να μην διαχωρίζονται και φαίνεται ότι υπάρχουν κενά. Μείνε όμως μακριά από τα πολύ ενυδατικά σαμπουάν, μιας και μπορούν να φράξουν τους πόρους στο τριχωτό της κεφαλής σου.

 

Τρίψε το κεφάλι σου

Να και κάτι ακόμη που φοβούνται όλοι να κάνουν. Κατά την διάρκεια του λουσίματος όμως, θα πρέπει να το κάνεις ώστε να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και να κάνεις απολέπιση. Έτσι στην ουσία θα ενισχύσεις τα μαλλιά που ήδη υπάρχουν!

 

Κούρευε τα κοντά

konta adrika kouremata

Το ιδανικό κούρεμα φυσικά και δεν είναι το μακρύ, καθώς οι τρίχα αποδυναμώνει και βαραίνει, με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμη πιο λίγα τα μαλλιά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τα πλαϊνά σου αρκετά κοντά και να καταλήξεις σε λίγο πιο μακριά στην κορυφή, για να δίνουν όγκο.

 

Στέγνωσε τα μαλλιά σου

Όσο τα στεγνώνεις με το πιστολάκι, χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να τους δώσεις περισσότερο όγκο και πυκνότητα, ανακατεύοντας τα από την ρίζα και σηκώνοντας τα προς τα επάνω και όχι προς τα πίσω.

 

Διαλέξτε τα σωστά προϊόντα styling

Βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς πολύ λιπαρά ή κηρώδη προϊόντα styling και μείνε γενικότερα μακριά από τα κρεμώδη προϊόντα. Προτίμησε όλα όσα είναι ελαφριά και δίνουν ένα ματ αποτέλεσμα, ώστε να μην κάνουν βαριά την τρίχα σου.

Χρησιμοποίησε σωστές θεραπείες

proionta mallion trixoptosi

Θα πρέπει να χρησιμοποιείς ειδικό σαμπουάν και conditioner για την τριχόπτωση. Η Kerastase έχει πολύ καλά προϊόντα τα οποία μπορείς να εμπιστευτείς, όπως για παράδειγμα το Capital Force Densifying Shampoo και το Treatment Spray που όταν συνδυάζονται δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα, χάρις στην ταυρίνη που παρέχουν στην τρίχα.

Έτσι μπορεί να μην αποκτήσεις ένα πλούσιο χτένισμα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα και δεν θα φαίνεται και τόσο πολύ το «πρόβλημα» σου.

Related posts

Οι πιο σέξι γυναίκες – hackers

16 απλούστατα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας για να τρελάνει την κοπέλα του!

18χρονη κόβει την ανάσα!

Leave a Comment