Σοου Μπιζ

Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς “Δεν έχω μπλέξει με ναρκωτικά”!

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, μιλάει στο Λοιπόν και ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είχε σχέσεις με ναρκωτικές ουσίες όπως του χρεώνουν.

-Έχει γραφτεί για σένα ότι έχεις συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα, ότι είσαι ανιψιός του, ισχύει;
«Όχι, δεν ισχύει, δεν έχω συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα. Αν σου πω τι έχω διαβάσει για μένα, έχει μάθει πράγματα που δεν ήξερα καν… Πάρα πολλά.»

-Μέσα από το διαδίκτυο κυκλοφόρησε ότι είχες μπλέξει με ναρκωτικά…
«Ναι, ναι.»

-Βρισκόσουν σε μια κατάσταση άθλια, ότι ήσουν ετοιμοθάνατοι και το χειρότερο που κυκλοφόρησε ήταν ότι πέθανες από ναρκωτικά.
«Ναι, φοβερά πράγματα. Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και θα σου κολλήσει και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά.»

-Από ποια αιτία π αφορμή θεωρείς ότι ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία;
«Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το ποιος θα ήθελε να μου κάνει κακό. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι της εποχής. Το έχουν κάνει σε πάρα πολύ κόσμο, ήταν παγκόσμια μόδα εκείνης της εποχής. Πέρα από Έλληνες ηθοποιούς, στο εξωτερικό, όπως ο Τζόνι Ντεπ, έπαθε το ίδιο πράγμα που έπαθα κι εγώ, μιλάμε για μεγάλους ηθοποιούς. «Σκότωναν» έτσι ανθρώπους.’

-Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, αναρωτήθηκες γιατί να το κάνουν αυτό σ’ εσένα;
«Δεν το έκαναν μόνο σ’ εμένα στην Ελλάδα, υπήρχαν κι άλλοι.»

Related posts

Σοφία Μουτίδου: «Ο θάνατος με χτύπησε πολύ άσχημα»

Καινούργιου- Σταθοκωστόπουλος: Είναι επίσημο. Και πάλι μαζί!

Φαίη Σκορδά: «Ότι θα έφτανα στο σημείο να…»

Leave a Comment