ΜΜΕ

Aκομπλεξάριστη η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται on air ποσό απροετοίμαστη ήταν για το fame story!!!

Είναι από τις λίγες φορές που μια παρουσιάστρια παραδέχεται πώς η εκπομπή που παρουσίαζε έπιασε πάτο στην τηλεθέαση. Η Ναταλία Γερμανού έκανε την αυτοκριτική της το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής της, αναφερόμενη στο «Fame Story» που παρουσίαζε.

«Πόσο ήμουν απαίδευτη για κάτι τέτοιο! Άπειρη και ανέτοιμη να μου συμβεί αυτό που μου συνέβη τότε. Το 2001… 2002. Εντελώς απροετοίμαστη» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της, που δεν ήταν άλλη από τον τηλεοπτικό καβγά που βγήκε εκτός ορίων μεταξύ της Κατερίνας Κούκα και της Άσπας Τσίνα.

«Ήταν μια δραματική στιγμή νομίζω. Για εμένα. Ο καθένας τα δικά του θυμάται. Δεν φαντάζεσαι πόσο λίγη ένιωθα και πόσο φοβισμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σαν χαρακτήρας ήθελα να πω «Σταματήστε! Είμαστε στον αέρα!».

Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα στη ζωή μου, αγαπητοί τηλεθεατές, ότι …this is television. Ότι αυτό το πράγμα ήθελαν να το βγάλουμε στον αέρα. Γιατί ως εκείνη την ημέρα δεν το είχα καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι το live είναι βγαίνουν τα παιδιά, τραγουδάνε και ότι οι κρίσεις, οι τσακωμοί δεν πρέπει… Εξού και το Fame Story μέχρι να μπει ο Μικρούτσικος, με εμένα μόνο πάτωνε! Δηλαδή ήταν σε πολύ χαμηλά νούμερα. Με το που το ανέλαβε ο Αντρέας και άρχισαν οι ίντριγκες απογειώθηκε σε νούμερα.

Σαν χλιαρή σούπα με βραστά καρότα ήταν! Με το που το πήρε ο Αντρέας και άρχισε “πες μας Άσπα γιατί τσακώνεσαι με τη Φωτεινή”, “πες μας Ελεάνα τι κάνεις με τον Πετρέλη στο πίσω κάθισμα του μίνι βαν” στον αέρα το Fame Story» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Related posts

Η απίστευτη ατάκα της Σοφίας Μουτίδου για το Πρωινό

Survivor: Ποια θα είναι η αμοιβή του διάσημου τραγουδιστή Jason Derulo

Αλέξανδρος

Δεν θα είναι η Μαρία Κορινθίου στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”

Leave a Comment