Σοου Μπιζ

Σωτήρης Καλυβάτσης: μένει στο σκάφος του.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά στο Λοιπόν, για τις οικονομικές δυσκολιές που αντιμετωπίζει και το ότι λόγο αυτού κατοικεί στο σκάφος του με το οποίο ήρθε από την Θεσσαλονίκη.

«Ήρθα με το σκάφος από τη Θεσσαλονίκη και το σκάφος μου είναι το σπίτι μου. Το έχω έξω από τη θάλασσα εδώ κι ενάμιση χρόνο, γιατί πρέπει να επισκευαστεί. Ήταν καιρό στη θάλασσα, τώρα είναι στη στεριά και με φιλοξενεί εδώ ένας φίλος από τη Θεσσαλονίκη, που όταν ήρθε στην Αθήνα εκείνος, μετά από μένα, έμενε στο σκάφος μου, παρέα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι οι φίλοι και οι κανονικοί άνθρωποι» τόνισε στο Λοιπόν.

-Υπάρχει κάτι που να θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου, που το περιμένεις;

«Τι να περιμένω; Έτσι όπως είναι, όλοι περιμένουμε κάτι. Φοβάμαι ότι είμαστε σε μια κατάσταση που νομίζουμε ότι όλο αυτό που γίνεται είναι κάτι σαν μια πλάκα που μας κάνουν και αύριο μεθαύριο θα πάρουμε διακοποδάνεια, γαμοδάνεια… θα ξαναρχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε τέτοια ελπίδα για τα επόμενα 30 με 50 χρόνια… Δεν γίνονται συνολικά βήματα από όλους εμάς για τη χώρα μας για να πάμε σε κάτι καλύτερο. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ζούμε και τα μυαλά που κουβαλάμε.»

Related posts

Angelina Jolie και Brad Pitt: Αυτός είναι ο άντρας που έχει μπει ανάμεσά τους

Nίκος Μίχας: Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα ο παίκτης του Fame Story

Σε νέα σχέση η Καινούργιου; Ακόμη δεν χώρισε, τι υπονοούμενα είναι αυτά;

Leave a Comment