Ζωδια

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αποφύγετε βιαστικές/παρορμητικές κινήσεις ή ανακοινώσεις, που έχουν να κάνουν με μελλοντικά σχέδια/πλάνα. Καλό είναι να υπάρχει κάποιο μέτρο στο τι λέτε αλλά και να κρατάτε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα βούκινο.

Από 23-24/12 χάρη στην παρέμβαση γυναικείου προσώπου αντιλαμβάνεστε ότι όλα είναι εφικτά και κατορθωτέα αρκεί, βέβαια η καρδούλα σας να το λέει (κυρίως για τους γεννημένους από 10 -12/3).

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 22 έως 24/3) ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας χρειαστεί την στήριξη σας για αυτό φροντίστε να είστε στο πλευρό τους αυτό το διάστημα, ώστε να μην νιώσουν ότι τους έχετε εγκαταλείψει ή ότι είναι μονοί τους. Επίσης, εκκρεμότητες που σας άγχωναν σχετικά με το σπίτι θα δείτε να τακτοποιούνται. Ενώ παράλληλα, ευχάριστα μηνύματα αναγνώρισης θα λάβετε από τον επαγγελματικό στίβο.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Δευτέρα κιόλας εντελώς ξαφνικά θα αρχίζετε να αγχώνεστε για τις διάφορες φιλοδοξίες σας επαγγελματικές ή κοινωνικές. Αν ιδέες, πληροφορίες ή μηνύματα που θα εισπράξετε, τα υπέρ- μεγεθύνετε είτε θετικά είτε αρνητικά. Για αυτό φροντίστε να είστε ήρεμοι και πραγματιστές σε ότι ακούτε και κάνετε.

Τη Τρίτη σαν μάνα εξ ουρανού θα έρθει η βοήθεια γυναικείου προσώπου ώστε να σπρώξετε μια υπόθεση προσωπικού ενδιαφέροντος που σας καίει ή για να προχωρήσετε κάποια επαγγελματική ιδέα, που έχετε.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 22 έως 24/4) μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας χωρίς να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλετε να κάνετε. Επίσης, αποφύγετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας ως προς τις επαγγελματικές προσδοκίες για να μην βρεθείτε σε θαλασσοταραχές. Ενώ θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα για το μέλλον των παιδιών σας ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Με το καλημέρα της αυτή η νέα εβδομάδα σας καλεί να δείξετε σύνεση στην διαχείριση των οικονομικών σας. Μιας και είναι πιθανόν να προκύψουν απρόσμενα έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις, ταξίδια ή γενικά σε μετακινήσεις που θα χρειαστείτε να πραγματοποιήσετε.

Την Τρίτη έχοντας και την συμπαράσταση ή βοήθεια γυναικείου προσώπου είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε στις αλλαγές, που επιθυμείτε σε εργασιακό χώρο ή σπίτι. Για αυτό μην αφήσετε να πάει χαμένη έτσι αυτή η μέρα.

Από 25/12 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 23 έως 25/5) ίσως να έχετε αυξημένες επιθυμίες ή ανάγκες αυτή την περίοδο, ωστόσο καλό είναι να μαζευτείτε οικονομικά προκειμένου να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης, κάποιοι στόχοι ή σχέδια ίσως να υπερβούν το αρχικό σας προϋπολογισμό, για αυτό καλό είναι να επανεξετάσετε τα σχέδια σας ή να προβείτε σε εκ νέου προγραμματισμό και οργάνωση τους. Ενώ μέσα στο ίδιο διάστημα θα λάβετε και μηνύματα που θα σας ανακουφίσουν μιας και μιλάνε για τακτοποίηση ζητημάτων περιουσιακών, κληρονομικών ή απλών διαδικαστικών/καθημερινών της οικογένειας.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χαλάσετε την διάθεση σας με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, λόγω της αναπάντεχης ανάμειξης κάποιου τρίτου στον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Δείξτε του να καταλάβει με ωραίο τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν τον αφορά.

Μην αφήσετε την Τρίτη να περάσει έτσι, καθώς με βοήθεια από παιδιά, σύντροφο ή συνεταίρο μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή συμφωνίες επαγγελματικές, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ταλέντα ή να πάτε την δουλειά σας πιο πέρα.

Από 25/12 και για ένα δεκαπενθήμερο (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 23 έως 25/6) πολύ πιθανόν να προκαλείστε ή να πιέζεστε από τους άλλους. Για αυτό ψυχραιμία, ώστε να μην διαταράξετε οποιαδήποτε σχέση επειδή αυτή την περίοδο είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι από το κανονικό. Ακόμη, και εάν κάποιος προσπαθεί να παρέμβει στο πως διαχειρίζεστε την ζωή σας ή την καριέρα σας. Τέλος, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι νοερά ή πραγματικά, όπως επίσης και να κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα από το εξωτερικό.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Με το καλημέρα αυτή η νέα εβδομάδα, σας καλεί να είστε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα για να αποφύγετε απροσεξίες άλλων οδηγών αλλά και για να μαζέψετε πιθανό δικό σας λεκτικό λάθος.

Από την Τρίτη θα δείτε να προχωράει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου ή η επένδυση που έχετε κάνει σε ακίνητο να αποδίδει, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να πέσουν από μερικά έως πολλά ευρώ.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 24 έως 26/7) αποφύγετε να δώσετε λάβες για σχόλια κυρίως σε δουλειά ή συγγενείς. Αυτό επιτυγχάνεται με το να ακολουθείτε τυπική συμπεριφορά όσο αφορά το ωράριο πότε πηγαίνετε και πότε φεύγετε, όπως επίσης και με το να δεχτείτε ή να αρνηθείτε προτάσεις τρίτων για συγκεντρώσεις/εξόδους με ευγενικό τρόπο. Επίσης, είναι πιθανόν να έχετε ανάγκη για ύπνο καθώς τα πρώτα σημάδια κόπωσης δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ενώ, καθ όλη την διάρκεια αυτού του διαστήματος η αναγνώριση της δουλειάς σας από τρίτους τόσο ηθικά όσο και υλικά δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Με το καλημέρα της αυτή η εβδομάδα σας φέρνει στο προσκήνιο ανάγκες ή επιθυμίες, τις οποίες θα θέλετε να καλύψετε, ωστόσο επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό κάντε την αξιολόγηση σας και κρίνετε τι αξίζει και τι όχι να υλοποιήσετε.

Από την Τρίτη οι ευχάριστες συζητήσεις θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνουν να νοιώθετε ότι πατάτε γερά στα δικά σας πόδια, ωστόσο αν μπορείτε να κερδίσετε και κάτι παραπάνω από αυτές κάντε το μην μένετε μόνο στο ωραίο κλίμα.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 25 έως 27/8) θα έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Στα πλαίσια των οποίων ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο καλλιτέχνη ή άνθρωπο των γραμμάτων. Ωστόσο, για να μην έχετε άσχημα ξεμπερδέματα φροντίστε να μην παραμελήσετε σύντροφο, παιδιά ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ενώ, δώσετε την δέουσα προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς οι υποχρεώσεις θα τρέχουν ενώ παράλληλα η ανάγκη σας να ικανοποιήσετε επιθυμίες και όνειρα ίσως να σας οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού από πολύ νωρίς.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Δευτεριάτικα και εσείς αποφύγετε να ανοίξετε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες ή σύντροφό, καθώς δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή που το κλίμα θα είναι κατάλληλο.

Από την Τρίτη είναι που ξεκινάνε τα ωραία, καθώς με γεμάτη τσέπη πλέον όσο μπορεί να είναι χάρη στους αφανείς φίλους, που έχετε εκπέμπετε άλλο αέρα, πλέον στις καθημερινές συναλλαγές σας.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 25 έως 27/9) μην το παρακάνετε με την εργασιοθεραπεία γιατί μπορεί να φέρει εγκλεισμό στο σπίτι. Ταυτόχρονα, κρατήστε τα προσχήματα στην εργασία σας για να μην βάλετε σε δύσκολη θέση τον εαυτό σας.

Ενώ, παράλληλα οι ευχάριστες εξελίξεις για κάποιο οικογενειακό ζήτημα, λειτουργούν σαν βάλσαμό στην ψυχή.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Ε, Δευτεριάτικα και εσείς αφήστε τις επικρίσεις και τις κριτικές, όσον αφορά συνήθειες και τρόπο εργασίας ή ζωής γνωστών ή συνεργατών, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά μόνο αναπάντεχες εξελίξεις μπορεί να σας φέρει.

Από την Τρίτη κάντε χρήση του ταπεραμέντου και της γοητείας σας, βεβαίως εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και να είστε σίγουροι ότι πολλές πόρτες ακόμα και εκτός των στενών συνόρων μας θα σας ανοίξουν

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 25 έως 27/10) ασχοληθείτε με όλα αυτά που οργανώνετε/σχεδιάζετε για εσάς και την οικογένεια σας, χωρίς βέβαια να χάνεστε στις λεπτομέρειες για την υλοποίηση τους. Ενώ το ίδιο διάστημα δεν θα λείπουν τα καλά λόγια από τον περίγυρο για ικανότητες, δεξιότητες ή ταλέντα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Πρωί – πρωί με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας σας έρχεται ξαφνικά να εκφράσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, όμως προτού ανοίξετε την κάρδια σας, φροντίστε να έχετε βρει τα κατάλληλα πρόσωπα για να το κάνετε. Διαφορετικά μετά θα είναι αργά. Για αυτό πριν μιλήστε, πάρτε το χρόνο σας πρώτα.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 24 έως 26/11) ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, για αυτό αποφύγετε να δημιουργείτε επιπλέον ανάγκες. Επειδή, θα αναγκαστείτε να τις καλύψετε άμεσα. Ταυτόχρονα, κάποιες απρόσμενες συγκυρίες λειτουργών υπέρ σας για να λύσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Η εβδομάδα ξεκινάει με απρόσμενους επισκέπτες στο σπίτι, οι οποίοι θα θέλουν να επέμβουν στον τρόπο ζωής και διαχείρισης της καθημερινότητα σας. Για αυτό διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις χωρίς να διαταράξετε τις σχέσεις σας γιατί αν κινηθείτε βιαστικά ή σπασμωδικά ίσως να έχετε παράπλευρες απώλειες.

Από 23 -24/12 κάποια φίλη με την βοήθεια της ή με αυτά που θα σας πει, θα σας ξε αγχώσει από έγνοιες που είχατε για θέματα μέλλοντος, σπουδών ή εξωτερικού Αυτό θα συμβεί, καθώς θα αντιληφθείτε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 23 έως 25/12) ίσως να επιλέξετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις οι οποίες έχουν τελματώσει πλέον είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Αυτό που συνιστούμε είναι να σιγουρευτείτε για την απόφαση που θα λάβετε ώστε να μην το μετανιώσετε αργότερα. Ενώ τέλος, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις συνέπειες των επιλογών σας.
ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Δευτεριάτικα αποφύγετε τις ξαφνικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις για τα επαγγελματικά σας γιατί θα τροφοδοτήσετε με περαιτέρω σχόλια τις κακές γλώσσες. Xωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο όλος αυτός ο σχολιασμός να σας κάνει τον πρωταγωνιστή του γραφείου.

Από 23-24/12 οι γνωριμίες, που θα κάνετε θα λειτουργήσουν σαν διαβατήριο τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 22 έως 24/1) ευνοείστε για να τακτοποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα αρκεί να μην το παρακάνετε με την εσωστρέφεια σας. Ενώ, παράλληλα ένα πρόσωπο με εξουσία, ισχύ και τις ανάλογες διασυνδέσεις έρχεται για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα κρυφό σας όνειρο όπως το να ενταχθείτε σε κάποια κοινωνική ομάδα κλπ.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 25/12 λόγω των κοινωνικών σας υποχρεώσεων τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό επίπεδο ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, για αυτό το λόγο δεν είναι κακό να πείτε όχι από την στιγμή που δεν το αντέχει το πορτοφόλι σας.

Από 25/12 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 22 έως 24/2) μαζευτείτε οικονομικά γιατί ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία δεν τα είχατε συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό σας. Παράλληλα , ίσως να έχετε ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Ενώ, το Σαββατοκύριακο, μπορεί να ακούστε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από τον/την σύντροφό σας.

Related posts

Ημερήσιες προβλέψεις 14/9/2015

Ποιος ήρωας του παραμυθιού θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

Leave a Comment