Ζωδια

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο στα οικονομικά-επαγγελματικά και ερωτικά το 2016!

ΚΡIΟI:

Γενικά

Το 2016 είναι μια χρονιά, που σας καλεί να δουλέψετε με πρόγραμμα και σύνεση και να αφήσετε κατά μέρος ξαφνικές εξάρσεις και εκρήξεις, καθώς μέσω αυτής της οδού μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Μέχρι και το Καλοκαίρι, είστε σε μια διαρκή φάση απολογισμού και εσωτερικής αναζήτησης όπου σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε τα πεπραγμένα προηγούμενων καιρών. Προκειμένου να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη αλλά και για να επεκτείνετε/αυξήσετε τα θετικά στοιχεία σας. Ενώ από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του 2016 κάνετε αλλαγές σε καθημερινότητα, δουλειά ή οργανώνετε με διαφορετικό τρόπο το πρόγραμμα σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τις 30/6 οπλιστείτε με υπομονή, καθώς θα προκύπτουν καθυστερήσεις, αναβολές ή εμπόδια σε ότι έχει να κάνει με χρήματα που σας οφείλουν ή είναι να εισπράξετε από φορείς ιδιωτικούς ή δημόσιος. Επίσης, το ίδιο διάστημα, όσοι βρίσκεστε σε κάποιο επιχειρηματικό σχήμα ή συνεταιρισμό θα δείτε να μην προχωρούν τα πράγματα, όπως θα θέλατε ή να μην γίνεται η απόδοση των κερδών ή μεριδίων, που σας αναλογούν. Ακόμη, οι γεννημένοι κυρίως του 2ου δεκαημέρου θα προβληματιστείτε και θα αναρωτηθείτε για το τι κάνετε και που βρίσκεστε επαγγελματικά, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ριζικής αλλαγής επαγγέλματος, ξεκινώντας κάτι νέο από το μηδέν. Ενώ οι γεννημένοι των δυο (2) πρώτων δεκαημέρων θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην κατάστρωση σχεδίων ή ονείρων που κάνετε για το μέλλον σας, ώστε να μην παραλείψετε ή προσπεράσετε ουσιώδη πράγματα.

Ερωτικά

Συγκεντρώνοντας τα πιο καυτά διαστήματα για το 2016 έχουμε να σας πούμε ότι μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου στα πλαίσια των κοινωνικών σας υποχρεώσεων θα υπάρξουν ευκαιρίες και αφορμές για να κάνετε γνωριμίες. Το αν θα το επιδιώξετε ή όχι είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Με τον ερχομό της άνοιξης βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ότι θελήσετε να κατακτήσετε. Κατά την διάρκεια όλου του Απριλίου μόνο απαρατήρητοι δεν θα περνάτε από τους άλλους και επιπλέον θα είστε αρκετοί ποθητοί ανεβάζοντας επικίνδυνα το ερωτικό θερμόμετρο. Από τα τέλη Ιουλίου και μέχρι τον Αύγουστο θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα επιδιώκετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα. Ενώ από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του 2016 το θέμα γάμος ή επισημοποίηση σχέσης θα παίζει πολύ σοβαρά στα σχέδια σας.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 δώστε τα όλα στα επαγγελματικά!

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 αποφύγετε να παρεκκλίνετε από το νόμο και τα συνηθισμένα & φροντίστε να είστε σε εγρήγορση με ότι καταπιάνεστε!

ΤΑΥΡΟI:

Γενικά

Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου εστιάζετε στην προσωπική ζωή, θέτετε τα δικά σας όρια και κάνετε σαφές, μέχρι που ο καθένας επιτρέπεται να κινηθεί.

Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε μια επαναξιολόγηση των στόχων που έχετε θέσει, όπου είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μονοπάτια καλλιτεχνικά, πνευματικά, ή ακόμη και να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων.

Ωστόσο οι γεννημένοι των δυο πιο πάνω δεκαημέρων θα πρέπει να διδαχτείτε από λάθη και πάθη του παρελθόντος αλλά και να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που είτε το θέλετε είτε όχι θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ενώ τέλος, εσείς του 3ου δεκαημέρου αποφασίζετε να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής, όπου μέσα από συστηματική εργασία και πρόγραμμα, μπορείτε να χαίρεστε, να διασκεδάζετε, να φλερτάρετε και γενικότερα να περνάτε καλά.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε την δική σας δραστηριότητα, που έχει να κάνει με παιδιά, χόμπι, κάποια υπηρεσία υγείας ή κάποιο άλλο επάγγελμα δεν έχετε παρά να το τολμήσετε, καθώς ο συνδυασμός κατάλληλες συνθήκες και συστηματική δουλειά συνηγορούν υπέρ του να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε μην κωλυσιεργείτε, καθώς μέχρι και το καλοκαίρι θα πρέπει να έχετε βάλει μπροστά.

Από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τα μέσα Μάιου, όπως επίσης και από 30/8 έως 22/9 στις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι ας είστε πιο επιφυλακτικοί και μην προχωρήσετε σε κάποια επιλογή, προτού εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα.

Από το Φθινόπωρο και μετά μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ανοίγματα, που αφορούν νέες συνεργασίες ή αλλαγές σε εργασιακό περιβάλλον.

Ερωτικά

Έως και τις αρχές φθινοπώρου όσοι επιδιώκετε να αποκτήσετε ένα παιδί, θέλετε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα ή να δώσετε άλλη πνοή στην σχέση σας, δεν έχετε παρά να το πράξετε μιας και οι συγκυρίες ακόμα και στο καθημερινό σας πρόγραμμα σας ευνοούν για να γίνει πραγματικότητα. Από τα τέλη Απριλίου έως και τις 23/5 όσοι είστε μόνοι σε αυτό τον κόσμο και θέλετε να βρείτε ένα ταίρι δεν έχετε παρά να κυκλοφορήσετε και να είστε σίγουροι ότι κάτι θα προκύψει, όλο και κάποιος θα εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο σας.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 δώστε τα όλα για να προχωρήσετε μια σχέση ή συνεργασία

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 παρατυπίες και παρεκκλίσεις μόνο έκτακτα έξοδα και φουρτούνες μπορούν να σας φέρουν. Για αυτό αποφύγετε τες όπως ο διάβολος το λιβάνι

ΔIΔΥΜΟI:

Γενικά

Η τακτοποίηση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους είναι το καίριο θέμα που θα σας απασχολήσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυτού του έτους. Στα πλαίσια του οποίου είναι πού πιθανόν να μετακομίσετε, να αγοράσετε, να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή να θέσετε σε μια νέα βάση τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας. Από το Φθινόπωρο και μετά έχοντας ολοκληρώσει την ενδοσκόπηση σας, αλλάζετε τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και θέτετε ως βασικό στοιχείο το να περνάτε καλά με ή χωρίς παρέα και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Από τον Μάρτιο και μετά ιδιαίτερα οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου μπαίνετε σε μια φάση αναζήτησης και ψαξίματος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανόν να αφήσετε το ήδη υπάρχον επάγγελμα, προκειμένου να αναπτύξετε κάποιο ταλέντο και να το κάνετε δουλειά ή να προσχωρήσετε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Επαγγελματικές προτάσεις ή επιλογές που θα σας γίνουν από το καλοκαίρι μέχρι και τα μέσα Φθινοπώρου χρειάζονται σκέψη και λεπτομερή εξέταση προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Από το Φθινόπωρο και μετά με την βοήθεια φίλων συντρόφου ή συνεργατών μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να επιχειρήσετε να κάνετε την δική σας επιχείρηση.

Ερωτικά

Μέχρι και το Καλοκαίρι βάζετε κάτω τα πράγματα, τα μετράτε από εδώ από εκεί και αποφασίζετε αν και κατά πόσο σας παίρνει να αποκτήσετε απογόνους.

Από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του 2016 θα έχετε ευκαιρίες για να ζήσετε τον έρωτα που πάντα λαχταρούσατε ή για να μεγαλώσετε τον αριθμό μελών της οικογένειας σας.

Ακόμη, οι γεννημένοι των δυο πρώτων δεκαημέρων μέσα από καταστάσεις και εμπειρίες που θα βιώσουν θα συνειδητοποίησαν ποια πρόσωπα αξίζουν να είναι δίπλα τους και ποια όχι. Η επίγνωση αυτού θα έρθει με τόσο φυσικό τρόπο, όπου και η απομάκρυνση από τέτοιου είδους καταστάσεις θα τους φανεί πολλή λογική.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 τακτοποιούνται οικονομικές εκκρεμότητες, που σχετίζονται με το σπίτι

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 συγκρούσεις, κόντρες και προστριβές με ανωτέρους μόνο μπούμερανγκ μπορούν να σας γυρίσουν για αυτό αποφύγετε τες.

ΚΑΡΚIΝΟI:

Γενικά

Από τον Μάρτιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο σας απασχολεί έντονα το τι μέλλει γενέσθαι και το τι πρόκειται να συμβεί. Πολύ πιθανόν να θέσετε νέους στόχους ή να θελήσετε να ξεκινήσετε κάποιο κύκλο σπουδών. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να δώσετε μεγαλύτερο βάρος στην πιο καλλιτεχνική σας πλευρά και να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις ή τα πράγματα μέσα από μια πιο φιλοσοφική/πνευματική ματιά. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε υπερβολές όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ή σε ουσιώδεις παραλείψεις που θα σας κάνουν να φλερτάρετε με το νόμο.

Ενώ από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του έτους μπαίνετε σε μια διαδικασία ξεσκαρταρίσματος, όπου αποφασίζετε να κρατήσετε συνεργασίες ή συμφωνίες που σας αποφέρουν και να καληνυχτίσετε όλες τις υπόλοιπες. Σε όλο αυτό το ξεκαθάρισμα θα πρέπει να είστε νηφάλιοι και σε εγρήγορση, ώστε να μην παρασυρθείτε από την εικόνα των άλλων. Ασφαλώς θα είναι μια επίπονη διαδικασία με αρκετές δυσκολίες, συγκρούσεις αλλά και με αρκετή βοήθεια για να τα καταφέρετε.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο αυτή την χρονιά σε συνεργασίες ή συμφωνίες που ήδη έχετε ή πρόκειται να κλείσετε. Ακόμη και ο τρόπος γραφής ή ο τόνος στην φωνή του συνομιλητή σας δεν μένει ασχολίαστος. Ωστόσο, καλό είναι να περιορίσετε αυτή την τάση σας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσετε την ουσία των πραγμάτων. Μέχρι και τον Σεπτέμβριο μέσω συστηματικής δουλειάς θα προκύψουν προτάσεις ή ιδέες για συνεργασίες/συνεταιρισμούς που ως βασικό στόχο θα έχουν την εξάπλωση/διεύρυνση της δουλειά σας.

Για όλο το 2016 κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, εμπόδια στην δουλειά που θα έχουν αν κάνουν και με το νόμο, από τα οποία θα πρέπει να πάρετε ένα μάθημα και σε καμία περίπτωση να μην τα επαναλάβετε.

Ερωτικά

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα είστε σε μια φάση σκωτσέζικου ντους, δηλαδή μια κρύο και μια ζέστη. Για αυτό το λόγο καλό είναι να μην βιαστείτε να ερμηνεύσετε τα δείγματα που θα δείτε από την άλλη πλευρά, όπως επίσης ούτε και εσείς να προχωρήσετε σε κάποια κίνηση. Αντιθέτως θεωρείται βέλτιστο να περιμένετε μέχρι και τα μέσα Μαρτίου όπου θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Με τον ερχομό του καλοκαιριού είναι σαν να ανανεώστε πλήρως και αρχίζετε να ακτινοβολείτε και να λάμπετε τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Με αποτέλεσμα η προσέλκυση βλεμμάτων και προσώπων να είναι κάτι παραπάνω από το σύνηθες.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 μην κάθεστε τρέξτε για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες που βοηθούν στην εξέλιξη σας.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 αποφύγετε να παρεκκλίνετε από το νόμο και τα συνηθισμένα & φροντίστε να είστε σε εγρήγορση με ότι καταπιάνεστε στην καθημερινότητα σας

ΛΕΟΝΤΕΣ:

Γενικά

Με τον ερχομό του το 2016 σας βρίσκει σε μια φούρια για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με σπίτι, αγοροπωλησία ακίνητης περιουσίας ή οφειλές που σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειας. Με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε μια φάση υπέρ κινητικότητας και υπέρ έντασης, καθώς θα θέλετε να απαλλαγείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτά. Όσοι μέχρι και τα μέσα Απριλίου δεν έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τα πιο πάνω ζητήματα, τότε από 17/4 – 30/6 θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια τα όποια θα δυσκολέψουν ή θα πάνε πίσω τα σχέδια σας.

Η φετινή χρονιά σας βάζει στην διαδικασία ξεδιαλέγματος όσον αφορά πρόσωπα, καταστάσεις, αντικείμενα και απαλλαγής από πάθη.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού προμηνύεται να υπάρχει άφθονη δουλειά τώρα αν θα σας αποδώσει και τα ανάλογα χρήματα αυτό είναι κάτι που εξαρτάται τόσο από τις δικές σας επιλογές όσο και από τις τρέχουσες συγκυρίες. Ενώ από το Φθινόπωρο και μετά προχωράτε στο κλείσιμο συνεργασιών ή συμφωνιών που θα βοηθήσουν να φτάσετε πιο κοντά στα σχέδια σας. Με την προϋπόθεση ότι θα έχετε κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα και θα έχετε αποφασίσει το τι θέλετε να κρατήσετε από τα κεκτημένα σας και τι να διώξετε.

Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου πιθανόν να αποφασίσετε να ξεκινήσετε την δική σας επαγγελματική δραστηριότητα.

Ερωτικά

Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδιά, έχετε την δυνατότητα, καθώς θα είναι το αποτέλεσμα όχι μόνο επιθυμίας αλλά και βαθύτερης σκέψης και προβληματισμού σχετικά με την ανατροφή και το μεγάλωμα τους. Γενικότερα θα ζήσετε έναν αρκετά περιπετειώδες χρόνο στα προσωπικά σας με νέες σχέσεις και γνωριμίες να γίνονται εν ριπή οφθαλμού. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι οι πιο θερμοί και έντονοι μήνες όσον αφορά τα ερωτικά σας.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 χρήματα από δουλειά σας περιμένουν αρκεί να έχετε κινηθεί αναλόγως το προηγούμενο διάστημα

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 υπερβολές σε διασκέδαση ή σε ξόδεμα για χάρη των αγαπημένων σας θα οδηγήσει σε επιπλέον έξοδα και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟI:

Γενικά

Με το ξεκίνημα της η νέα χρονιά αλλά και στο κλείσιμο της σας καλεί να αναθεωρήσετε, να ξαναδείτε ή ακόμη και να επανασχεδιάσετε σχέδια ή αποφάσεις που αφορούν τόσο τα εργασιακά σας όσο και γενικότερα την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Στην ίδια φάση επαναξιολόγησης θα βρεθείτε άλλες δυο περιόδους μέσα σε αυτή την χρονιά. Από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Μάιο θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε σχέδια ή όνειρα για σπουδές ή άνοιγμα των φτερών στο εξωτερικό.

Οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου θα έρθετε αντιμέτωποι με οικογενειακές υποθέσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσετε μια οριστική λύση, όσο επίπονη ή επώδυνη και αν είναι αυτή η διαδικασία. Ημίμετρα και μπαλώματα στην προκειμένη περίπτωση δεν χωράνε!

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού δεν έχετε παρά να τολμήσετε και να κάνετε την διαφορά επιχειρώντας να βάλετε σε εφαρμογή όνειρα ή σχέδια επαγγελματικά, που ως πρότινος δεν τολμούσατε ούτε καν να ξεστομίσετε. Μην ξεχνάτε η τύχη ευνοεί αυτούς που ρισκάρουν.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά ιδιαίτερα όσοι εργαστήκατε σκληρά δεν έχετε παρά να περιμένετε να ανοίξουν οι ουρανοί για εσάς. Η ανταμοιβή θα έρθει πιο γρήγορα και θα είναι πιο εμφανείς για όσους εργάστηκαν σε ομάδες ή τα χρήματα τους προέρχονται από συνεταιρισμούς ή συνεργασίες.

Ερωτικά

Μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αφήσετε το κλαμπ των εργένηδων. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνετε είναι καθαρά δική σας επιλογή.

Ενώ τον Αύγουστο θα θέλετε να περάσετε πιο ήρεμα και μοναχικά για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ωστόσο, όσο και αν το επιδιώξετε αυτό δεν θα είναι εφικτό μιας και θα προσελκύετε τα βλέμματα άλλων επάνω σας, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Για εσάς που είστε μόνοι σας, είναι στο χέρι σας να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία, ενώ για όσους βρίσκεστε σε σχέση δεν έχετε παρά να το απολαύσετε, καθώς υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής.

Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές και να μην εξιδανικεύουν οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζετε, για να μην απογοητευτείτε στην συνέχεια. Οι σχέσεις για τους γεννημένους τους τρίτου δεκαημέρου περνούν ένα τεστ αντοχής. Αυτές που έχουν γερά θεμέλια θα αντέξουν και θα συνεχιστούν.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 τα πάντα είναι εφικτά, δεν έχετε παρά να ρισκάρετε και να περιμένετε τα αποτελέσματα των πράξεων σας.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 διοχετεύστε την πίεση, που αισθάνεστε από την οικογένεια όχι σε φίλους και σύντροφο αλλά σε κάποια δραστηριότητα.

ΖΥΓΟI:

Γενικά

Το κομμάτι επικοινωνία είναι το πιο ευαίσθητο για εσάς μια και οι πληροφορίες/μηνύματα θα πρέπει να μεταφέρονται έτσι ακριβώς όπως είναι δίχως ίχνος υπερβολής ή διόγκωσης είτε αρνητικά είτε θετικά. Ακόμη σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και κοντινό περιβάλλον ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου τσεκάρονται και μένουν αυτές που αντέχουν και περνούν την δοκιμασία.

Από τον Σεπτέμβριο και για έναν ολόκληρο χρόνο με την ανάλογη εύνοια στο πλευρό σας τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά, αρκεί βέβαια να μην αφεθείτε μόνο στην καλή τύχη αλλά να πιάσετε και από νωρίς δουλειά.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Ξεκινάτε δυναμικά και αποφασιστικά το νέο έτος για να διεκδικήσετε όλα αυτά που σας αναλογούν και δικαιούστε και πολύ καλά κάνετε.

Ωστόσο, από τα μέσα Απριλίου και μέχρι τα τέλη Ιουνίου συνεργασίες και συμφωνίες μπορεί να μην προχωράνε ή να μην αποδίδουν τα επιθυμητά, ωστόσο μην σας πάρει από κάτω αυτό το χρονικό διάστημα, αφού το ξέρετε δρομολογήστε από πριν αναλόγως τις δουλειές σας.

Τον Μάιο θα υπάρχουν αναβολές ή καθυστερήσεις όσον αφορά χρήματα που είναι να εισπράξετε ή να επενδύσετε. Για αυτό μην σαστίσετε αλλά δείτε αυτό το διάστημα ως ευκαιρία για να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας.

Ερωτικά

Από τα τέλη Μαρτίου το ερωτικό σκηνικό αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον με εσάς να είστε ετοιμοπόλεμοι να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση προτάσσοντας πέρα από την ευγένεια και την γοητεία σας και την διαλλακτικότητα σας. Ακόμη από τα τέλη Μαΐου και σχεδόν για όλο τον Ιούνιο η διάθεση είναι ανεβασμένη και αυτό αντανακλάτε σε κάθε έκφραση σας. Ενώ από τον Σεπτέμβριο και μετά απλώς το ερωτικό θερμόμετρο χτυπά κόκκινο μιας και το ταπεραμέντο, η τσαχπινιά και η γοητεία σας μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 ο απομηχανής θεός εμφανίζεται για να σας βγάλει από τα δύσκολα.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 αποφύγετε να παρεκκλίνετε από το νόμο και τα συνηθισμένα & φροντίστε να είστε σε εγρήγορση με ότι καταπιάνεστε στην καθημερινότητα σας και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠIΟI:

Γενικά

Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού σαν υπάκουοι στρατιώτες δουλεύετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά μπαίνετε σε μια φάση περισυλλογής και αναζήτησης από την οποία θα βρείτε ποιο είναι το μονοπάτι που σας εκφράζει και θέλετε να ακολουθήσετε στην ζωή σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Ξεκινάτε με πολλή ενέργεια και πάθος την χρονιά σας, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Δεν στέκεστε ούτε λεπτό και διοχετεύετε όλη την ενέργεια και την δυναμικότητα σας προκειμένου να προχωρήσουν συνεργασίες, συμφωνίες ή ακόμη και το να κάνετε την δική σας δουλειά να ορθοποδήσει. Ωστόσο, από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός μιας και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θέλετε. Για αυτό ψυχραιμία και φροντίστε όλες τις εργασίες σας να τις ολοκληρώνετε. Ούτως η άλλως μέχρι και τα τέλη Αυγούστου μπορείτε μέσω συστηματικής δουλειάς να επιτύχετε πέρα από την αναγνώριση και την ένταξη σας σε ομάδες ή συλλόγους που σας ενδιαφέρουν.

Τέλος, για όλο το 2016 θα πρέπει να εκπαιδευτείτε στην ορθολογική διαχείριση των χρημάτων. Ενώ, απατάλες για καλοπέραση και dolce vita όχι απλώς δεν επιτρέπονται αλλά επιπλέον σας βάζουν και σε περιπέτειες.

Ερωτικά

Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να μάθουν να μην θαμπώνονται από την εικόνα που ο άλλος τους προβάλλει και να μην βγάζουν συμπεράσματα βασιζόμενοι μόνο στο τι βλέπουν. Πολλές φορές η εικόνα είναι μια ψευδαίσθηση για αυτό και δεν είναι από μόνη της επαρκές κριτήριο για να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.

Ο Μάρτιος, όπως επίσης και ο Μάιος θα είναι μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη ανάπαυλα, όπου η ανάγκη για να ερωτευτείτε και να ζήσετε την περιπέτεια σας θα είναι διάχυτη

Από 28/4 – 22/5 θα σας απασχολήσουν πρόσωπα από το παρελθόν είτε γιατί θα κάνουν την εμφάνιση τους είτε γιατί εσείς θα τα αναπολήσετε.

Ενώ τις δυο (2) πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου είτε είστε μόνοι είτε όχι θα πέφτουν σαν βροχή φλερτ και προτάσεις για εξόδους.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 μην χάνετε ευκαιρία για να προβάλλετε/παρουσιάσετε την δουλειά σας.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 λόγω προσωπικών επιθυμιών και καπρίτσιων μην οδηγηθείτε σε υπερβολές όσον αφορά αυτά που θα ξοδέψετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ:

Γενικά

Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου θα στριμωχτείτε αρκετά καθ όλη την διάρκεια του 2016, καθώς καλείστε να πάρετε αποφάσεις ζωής, κάνοντας ξεκαθάρισμα του τι κρατάτε και του τι διώχνετε από την ζωή σας. Όσο και αν προσπαθείτε να βρείτε κάποια διέξοδο ή τρόπο για να φύγετε από τα δύσκολα, δυστυχώς πόρτα διαφυγής δεν υπάρχει.

Ακόμη, οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου ενδεχομένως να έχετε λίγο παραπάνω τρέξιμο για κάποιο μέλος της οικογένειας ή να πρέπει να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις θα είναι στο ζενίθ τους. Με αποτέλεσμα το οτιδήποτε να μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί. Για αυτό μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και κινηθείτε κάθε φορά με γνώμονα την καλυτέρευση της θέσης σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Επαγγελματικά ανοίγματα, που στηρίζονται στην μεθοδική δουλειά όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και ανταμείβονται όταν γίνονται κατόπιν ουσιαστικής μελέτης. Από τον Σεπτέμβριο και μετά με βοήθεια συντρόφου ή συνεργατών είναι ακόμα πιο εύκολο να επιτύχετε τα όνειρα σας. Από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο όντας υπέρ δραστήριοι δεν αφήνετε καμία δουλειά να πάει χαμένη, που μπορεί να σας αποδώσει από μερικά έως πολλά ευρώ.

Ερωτικά

Με τον ερχομό της Άνοιξης είναι σαν να ξαναγεννιέστε, καθώς ανεβαίνει και η διάθεση σας για περιπέτεια και νέους έρωτες, είναι σαν να βρίσκετε και πάλι τον καλό αισιόδοξο και περιπετειώδη εαυτό σας. Από τον Νοέμβριο μέχρι και το τέλος του έτους απλώς θα λάμπετε και δεν θα μπορούν να αντισταθούν στο πέρασμα σας.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 η δουλειά σας ανταμείβεται και μάλιστα με το παραπάνω για αυτό φροντίστε να έχετε δράσει πιο νωρίς.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 δυσκολίες και προβλήματα στο σπίτι μην σας ρίξουν. Διαχειριστείτε τα με ψυχραιμία.

ΑIΓΟΚΕΡΟI:

Γενικά

Η νέα χρονιά σας βρίσκει δραστήριους γεμάτους όρεξη και διάθεση για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, που απαιτούν να θέσετε νέους στόχους. Ωστόσο, μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου χρειάζεται να είστε σχολαστικοί στην επικοινωνία σας με άλλους και να μην θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο. Ενώ γενικότερα θα σας απασχολήσουν ή ακόμη θα σας αγχώσουν, ουσιώδη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το τι κάνετε που πάτε ή που βρίσκεστε.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Από τα τέλη Ιανουαρίου και για όλο σχεδόν το Φεβρουάριο είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλουν ή για να προχωρήσετε σε επενδύσεις για τις οποίες ήσασταν επιφυλακτικοί. Ακόμη από 22/5 και για όλο σχεδόν τον Ιούνιο θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή θα προχωρήσετε σε αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, αγοράζοντας εξοπλισμό ή τροποποιώντας κάποιες διαδικασίες, για δική σας διευκόλυνση. Μέχρι και το καλοκαίρι επεξεργάζεστε επαγγελματικά σχέδια και σενάρια που έχετε στα χαρτιά σας. Ενώ από τον Σεπτέμβριο και μετά περνάτε στην ενεργό δράση με το να συνάψετε επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε.

Ερωτικά

Με τον ερχομό της Άνοιξης είναι που αρχίζετε να βλέπετε ότι πέρα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις υπάρχει και το κομμάτι που λέγεται προσωπική ζωή. Aπό τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο έχετε ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα να βρείτε ταίρι εσείς που είστε μόνοι και εσείς που έχετε να του αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε από από κοινού πράγματα.

Τέλος λίγο πριν την λήξη του έτος τον Νοέμβριο κάνετε εντυπωσιακές και δυναμικές εμφανίσεις που απλώς αφήνετε τους υπόλοιπους άλαλους στο πέρασμα σας.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 δώστε τα όλα στα επαγγελματικά

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 αποφύγετε να αναμιχθείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά

ΥΔΡΟΧΟΟI:

Γενικά

Εντελώς απρόσμενα πιθανόν να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να κάνετε κάποια ταξιδάκια, να διακόψετε επαφή με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας ή να αναθερμάνετε την σχέση σας με αυτά. Από τον Σεπτέμβριο και μετά αρχίζετε να κάνετε όνειρα για κάποια συμβίωση, γάμο, συνεργασία ή συμφωνία. Την χρονιά αυτή καλείστε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα από επιδιώξεις και στόχους και να κρατήσετε αυτούς που έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και βαθύτερο.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Μέχρι και το καλοκαίρι μπορείτε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες, οι οποίες θα γίνονται παράλληλα με την κύρια δραστηριότητα σας. Ακόμη, οικονομικές εκκρεμότητες ή οφειλές μπορούν να μπουν σε μια τάξη και εσείς να ανασάνετε με μεγαλύτερη ανακούφιση.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου αποφύγετε επαγγελματικά ανοίγματα ή την προσχώρηση σας σε οικονομικά σχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή με το χρονικό διάστημα από Ιούνιο μέχρι και Νοέμβριο να είναι το πιο επίμαχο. Μιας και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα αυτιά σας τεντωμένα.

Ερωτικά

Από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο η προσωπική ζωή όχι μόνο σας απασχολεί αλλά επιδιώκετε με κάθε τρόπο να βρείτε λύση αν είστε μόνοι θα βρείτε το άλλο σας μισό, ενώ αν είστε σε σχέση θα δώσετε νέα πνοή σε αυτή.

Λίγο πριν την εκπνοή της νέας χρονιάς χωρίς καθόλου κόπου, απλά αβίαστα και μόνο με τσαχπινιά τραβάτε επάνω σας όλα τα βλέμματα.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων που απλώς σας ξελαφρώνουν

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 φίλοι με ακριβά γούστα ή ασυνήθιστες εξορμήσεις πληρώνονται αδρά

IΧΘΕIΣ:

Γενικά

Ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές που αφορούν από εξωτερική εμφάνιση, γούστο, προτιμήσεις μέχρι και τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων θα πραγματοποιήσετε (κυρίως οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου). Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολική μεταμόρφωση μιας και αλλάζει εντελώς η κοσμοθεωρία και ο τρόπος αντίληψης των πραγμάτων. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, επαναξιολογήστε στόχους και κάντε αλλαγές ή τροποποιήσεις όπου και όταν απαιτούνται.

Οικονομικά – Επαγγελματικά

Μέχρι και τα τέλη καλοκαιριού μπορούν να προχωρήσουν επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες, που βοηθούν σε διεύρυνση δραστηριοτήτων και ανάδειξη ικανοτήτων. Για όλο το 2016 αποφύγετε κινήσεις σπασμωδικές ή πανικού, όπως επίσης και το να απογοητευτείτε από τυχόν αναβολές, καθυστερήσεις ή εμπόδια, που θα προκύψουν στην δουλειά. Έχετε κατά νου ότι όλα αυτά είναι μαθήματα, που θα σας κάνουν πιο ώριμους και θα σας διδάξουν πώς να χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις. Ιδιαίτερα από τον Αύγουστο μέχρι και το τέλος του χρόνου μην βιαστείτε να επενδύσετε χρήματα ή να προβείτε σε αγορές, παρά μόνο πραγματοποιήσετε τις απολύτως αναγκαίες. Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο και μετά μέσω συντρόφου, φίλων ή συνεργασιών θα υπάρξει θετική κινητικότητα όσον αφορά τα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Ορισμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα εγκαταλείψετε τον μοναχικό βίο, επιζητώντας λίγη συντροφική ζεστασιά και θαλπωρή. Σχεδόν όλο τον Μάρτιο θα ακτινοβολείτε γεγονός, που θα σας κάνει να δείχνετε πιο επιθυμητοί και θελκτικοί στα μάτια των άλλων.

Το ερωτικό θερμόμετρο χτυπά κόκκινο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν προκύψει κάποια σχέση ή δεν θέσετε την υπάρχουσα σε νέες βάσεις, ε τότε ευθύνεστε εσείς και μόνο εσείς.

Το θέμα των σχέσεων θα σας απασχολήσει από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του χρόνο, όπου θα θελήσετε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να διαλευκάνετε το τοπίο, όπου βέβαια χρειάζεται.

Τυχερά Διαστήματα: 5 – 23/3 & 15/6 – 2/7 φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν να ξεχωρίσετε/διακριθείτε.

Δύσκολα Διαστήματα 1/6 – 5/7 & 24/8 – 23/9 την πίεση και την ένταση από την δουλειά θα πρέπει να την διαχειριστείτε πιο ψύχραιμα και χωρίς να επιφορτίσετε τον οργανισμό σας.

Related posts

Γιατί χρειάζεσαι μια φίλη Σκορπιό

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο

Ο Αιγόκερως μιλάει και προειδοποιεί: Δεν με ξέρεις καλά εμένα μικρέ μου…

Leave a Comment